Вижте как "Metal Katehizis" награди едномилионния си посетител за 2009-а

5 дек 2009, 17:30 ч. 1887 / 24 12
пред./следв.
В деня на запомнящия се концерт на MOONSPELL в София - 4 декември, при това - зад кулисите на мястото на провеждане на събитието - клуб "Blue Box", "Metal Katehizis" връчи полагащите се награди на едномилионния посетител на своя уебсайт за 2009 г. Както знаете - един от подаръците бе именно покана за шоуто на португалската група, така че нищо не стана случайно. Случайното, както ще разберете от краткото интервю с печелившия - Александър Миков е, че той се оказа почитател и на MOONSPELL, и на VADER, специалното издание на чийто последен албум му подарихме. Дали е почитател на хубавите питиета, тъй като третата награда бе талон за безплатна консумация в метъл бар "The Black Lodge", счетохме, че няма смисъл да го питаме ;-) Така "Metal Katehizis" отбеляза тържествено преминаването на границата от 1 000 000 уникални посещения само от началото на 2009 г. в края на ноември, с което затвърди позицията си на най-популярен български рок/метъл сайт, както и тенденцията с всяка изминала година визитите му да се увеличават. Ето и няколко снимки от награждаването, а KATEHIZIS.COM използва случая да благодари отново на своите партньори, които осигуриха призовете - "Most of Evil Music", музикална компания "Wizard" и метъл бар "The Black Lodge". По-долу може да прочетете и блиц-интервю с Александър Миков.


Satyr връчва наградите на Александър Миков в рекламна торбичка на "Nuclear Blast"


Сашо с всичките си нови придобивки. Към тях като бонус е и плакат на "Necropolis" на VADER, както и съвсем пресен автограф на Fernando Ribeiro върху билета за концерта на MOONSPELL


Сашо в компанията на Гани от "Most of Evil Music", Satyr и Vixx от "Black Lodge"


   Здравей, първо - би ли се представил на нашите читатели?
   Аз съм Сашо от София, на 22 години.

   От колко години слушаш метъл?
   Майка ми и баща ми са от нашите, така че - откакто се помня.

   Чудесно, значи си второ поколение метъл, това е интересно. Нека се върнем към миналата събота (28 ноември), когато преминахме 1 млн. посещения от началото на годината. Ти "дебнеше" ли специално с надеждата да вземеш наградата или това стана абсолютно случайно?
   По-малко и от двете. В интерес на истината - проверявах от време на време, но в момента, в който седнах и отворих сайта и изскочи прозорчето беше абсолютно случайно.

   А и на практика ти беше наистина първият от общо петима, които успяха да попълнят формата. Това ни беше необходимо като застраховка, тъй като няма гаранция, че ако тя се покаже само на един човек, той ще попълни коректни данни или няма да я затвори. В тази връзка - нещо, за което е любопитна аудиторията ни - фен ли си на MOONSPELL и/или VADER?
   Определено съм фен и на двете групи. MOONSPELL ги слушам вече бая време. Първият техен албум, който чух беше "Butterfly Effect" - баща ми го беше взел и аз така си го преслушах. На VADER също от доста време съм фен. Следя ги и сега много се радвам, че ще идват отново.

   Идеално! Тогава съвсем сме те уличили откъм музикални вкусове? А откога посещаваш KATEHIZIS.COM и често ли го отваряш?
   Приблизително от две години, може и повече да са. Да, често - всеки ден проверявам новини, информация за концерти, снимковите материали също ми допадат. Абе... здрав сайт.

   Благодарим! Би ли казал този наплив от концерти в последните няколко години как ти се отразява, освен безспорната положителна страна?
   Ами, да, освен положителната, има и отрицателна. Не мога да им смогна. Аз съм студент, няма как да работя, гледам да ходя на концерти но не винаги успявам.

   Хубаво ли е, че и доста групи започнаха да повтарят гостуванията си?
   О, да - вече може да се избира. Например сега AMORPHIS като дойдоха аз не бях, тъй като ги гледах предния път. Доволно е. Преди това - с един концерт на година беше страшно.

   Купуваш ли си музика на оригинални носетиле?
   Да, когато мога - заделям някой лев. Главно DVD-та си взимам на групи, които трудно се намират. Естествено и албуми, които са ми любими. Друго си е - оригиналното си е оригинално.

   Последният на VADER го нямаш?
   Да, него го нямах.

   Супер, вече го имаш. Няма да ти губим повече време преди концерта. Заключителни думи, с които да завършим?
   Призовавам хората да подкрепят екстремната музика, а и "Metal Katehizis" като цяло

   Благодарим отново, приятен концерт!


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2009 16:30:38 отговори + 0 0
SLAYER Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hetfield4o 7.12.2009 13:09:00 отговори + 0 0
Браво Сашо!!! Да ти е честита наградата! И да наблягаш на бас-а :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 6.12.2009 23:50:45 отговори + 0 0
Честито на пича,заслужава си наградите :-)
И на вас честито,догодина двойно повече посещения да отбележите и винаги да сте така актуални откъм информация,събития и снимки от концерти!
За мен също това си остава най-добрия сайт на метъл и рок музика,продължавайте все така да ни радвате!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 6.12.2009 23:41:22 отговори + 0 0
ODD FUCKIN CREW!!!!
Честито на печелившите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 6.12.2009 17:12:41 отговори + 0 0
само така пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hyper 6.12.2009 16:08:31 отговори + 0 0
и аз мечтая за такива майка и баща, ама предвид че на таткото AC/DC му идва тежко... :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.12.2009 13:41:55 отговори + 0 0
браво човек.....
имаме почти един и същи стил....
келтски кръст + слейър .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2009 23:35:48 отговори + 0 0
хареса ми "Майка ми и баща ми са от нашите" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2009 23:00:36 отговори + 0 0
евлата на пича Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 5.12.2009 20:53:28 отговори + 0 0
(rock) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.12.2009 18:41:59 отговори + 0 0
честито Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

US_Army 5.12.2009 18:19:56 отговори + 0 0
тру метълист да му е честито Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".