Нова промяна в датата на евентуалното гостуване на HAGGARD у нас

28 фев 2010, 11:05 ч. 266 / 4 6
пред./следв.
Дали германската симфоник-метъл група действително ще гостува у нас през тази година тепърва ще разберем, но до момента евентуалния техен концерт в България сменя датата си за трети път! След като още през месец октомври миналата година първи ви съобщихме за това, че в появилата се информация касаеща предстоящото европейско турне на HAGGARD през февруари България присъства като една от дестинациите, които групата ще посети, а през месец януари ви информирахме за статията във в-к ”Телеграф”, в която се говори за концерт на HAGGARD в Пловдив на 6 юни, заедно с Пловдивската филхармония, днес научаваме за нова промяна в датата на това събитие. В официалния сайт на групата е публикувано разписанието за предстоящото им турне, което ще носи името ”ERA DIVINA TOUR”. Според него, HAGGARD наистина ще гостуват у нас, като концертът ще се състои на 19 април, градът е Пловдив, а мястото предстои да бъде уточнено. Всякаква информация и потвърждение от български промоутър за момента липсва, а дали и в какъв формат HAGGARD ще свирят в града на тепетата вероятно ще разберем съвсем скоро.

още за:

Haggard


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


OH! 1.03.2010 10:55:39 отговори + 0 0
Ох, майкооо! Айде, айде!
Азис на сцената на Античния... (как звучи, а?) :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

violla 28.02.2010 19:13:22 отговори + 0 0
Най-вероятно на Античния(там свиреше и Джон Лорд съсъ симфоничен оркестър)ще да бъде ,но да изчакаме да потвърдят.Концертът с филхармонията ще е сбъдната моя мечта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 28.02.2010 13:57:03 отговори + 0 0
Дано да е в античния театър! Иначе да, където и да е концертът - ТАМ СМЕ! Айде да го обявят по-скоро и да взимаме билетите! m/_m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 28.02.2010 13:52:34 отговори + 0 0
Ухууу, има го в сайта им, по добре от нищо. Ще почакаме още малко, но сме там ако ще и на лайнаута таун да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.02.2010 12:02:12 отговори + 0 0
Абе дай боже, ама те не забраниха ли концертите там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stanislav 28.02.2010 11:48:50 отговори + 0 0
Античен театър!Това ми е мечтата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".