Официално афтърпарти с COUNT RAVEN за "Doom Over Sofia", нова банда потвърждава участие

1 сеп 2017, 11:18 ч. 522 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С удоволствие съобщаваме, че и Agnes Vein ще свирят на Doom Over Sofia. Групата е от Гърция и е създадена през 2001 г., а музикантите в състава й са активни участници в екстремната сцена на Гърция с различни свои проекти. Триото има зад гърба си пет издания в различни формати, както и много концерти, на един от които e набелязано като потенциален участник на Doom Over Sofia. Изглежда има доза истина във фразата „Ако много искаш нещо, то ще се случи.“ Иска се да поработиш за това, но си заслужава.

Музиката на Agnes Vein пленява лесно. Докато се усетим вече монотонно ни влачи в безтегловност по студения асфалт, като ни измъква за кратко от терзанието на ежедневното оцеляване.

Стилът на триото от Солун може да бъде определен като blackened doom/death метъл, - от онзи тягостния ала Triptykon - студен и безцеремонно демонстриращ надмощието на изкуството над човека. Изкуство, превъзхождащо човека със своето безсмъртие; надмощие, пред което индивидът се стопява в своята тленност…

Напомняме, че билетите за събитието, което ще се състои на 23 септември в клуб Live & Loud са в продажба онлайн в системата на eTcketsmall и на касата на билетопродавача в магазин ЯКО (гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ 43).

Също така ви каним на официално афтърпарти с легендите Count Raven, както и приятната компания на останалите банди, които ще свирят на Doom Over Sofia. Музикантите на драго сърце ще споделят по питие с фенове и приятели и няма да откажат снимки и автографи на никого. Купонът ще е в бар „The Black Lodge“ (бул. „Александър Стамболийски“ 34), на няколкостотин метра от клуба, където ще се проведе концерта. Афтърпартито ще започне половин час след края на концерта, ще е с вход свободен, а музикалният фон ще е от специална тематична подборка, направена от момчетата от Obsidian Sea.
Doom or be doomed!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".