Официално е - WHILE SHE SLEEPS идват с ARCHITECTS в Бургас на 27 юли

13 юни 2023, 11:44 ч. 859 / 24 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team представя:

WHILE SHE SLEEPS, HERIOT и EXPECTATIONS излизат на сцената преди ARCHITECTS на 27 юли в Бургас

Концертът e част от серията Burgas Summer Live

ARCHITECTS идват в България на 27 юли в рамките на поредицата концерти Burgas Summer Live, организирани Fest Team. Събитието ще се проведе това лято на пристанището в морския град в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас.

Вече са ясни и всички групи, които ще станат част от хедлайн шоуто на метълкор гигантите. Това са WHILE SHE SLEEPS, за които феновете отдавна спекулират, че ще станат част от лайва на ARCHITECTS в България, британците HERIOT и българите EXPECTATIONS.

WHILE SHE SLEEPS е британска метълкор банда, създадена през 2006 г. и популярна с енергичните си изпълнения и тежък звук. Пробивът им идва през 2012 г. с издаването на дебютния им албум „This is Six“, продуциран от Карл Браун, който достига 25-то място в класацията за албуми в Обединеното Кралство. Успехът на дебюта им позволява да започнат мащабни турнета, като споделят сцени с известни изпълнителни като BRING ME THE HORIZON и самите ARCHITECTS. С пет успешни албума зад гърба си, квинтетът от Шефийлд продължава възходящата си траектория като независима група със собствен звукозаписен лейбъл „Sleep Brothers“ като това им помага да изградят директна връзка с фен базата си. Концертът на WHILE SHE SLEEPS на 27 юли в Бургас ще бъде първият им в България.

Създадена в София през 2009 г., EXPECTATIONS е българска хардкор банда, която си спечели силни позиции като един от най-изявените поддръжници на ъндърграунд пънк ядрото на местната сцена. Стилът на бандата смесва мелодика с хардкор, а в текстовете им са заложени ясно изявени принципи и силни послания. С четири студийни албума зад гърба си, включително последния „Heartless, Shallow and Cruel“, групата разказва десет различни истории чрез своите песни, изследвайки емоциите, които съпътстват човешкия живот и конфликтите, които те създават понякога.

През годините EXPECTATIONS изнасят многобройни концерти и предприемат турнета из цяла Европа, споделяйки сцени с групи като Parkway Drive, Stick to Your Guns, Comeback Kid и Bane.

HERIOT са последното попълнение в „тежкия“ ден от Burgas Summer Live. Динамична и енергични, HERIOT завладяват публиката с уникалната си смесица от индустриални звукови пейзажи, ефирни вокали и мощни и агресивни дисторжъни. Създадена през 2015 г. в Англия, групата бързо се утвърждава като движеща сила на метал сцената. Музиката на HERIOT не се поддава на лесна категоризация. Звученето им може да се опише като неконвенционално изобретение, в което съжителстват контрастни елементи. Същността на HERIOT лежи на острието на бръснача, между разрухата и лекотата, създавайки едно сурово и катарзисно преживяване с тяхната музика. Групата е спечелила широко признание и привлича вниманието на издания като Kerrang!, Rock Sound, Revolver и Knotfest и Daniel P Carter от Radio 1.

Събитието на 27 юли е тук. Билетите за концерта на ARCHITECTS, EXPECTATIONS, HERIOT и WHILE SHE SLEEPS в Бургас са в мрежата на ticketstation.bg.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

 

while she sleeps burgas



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боб с надница 15.06.2023 12:45:13 отговори + 4 0
WSS направиха мега якия концерт в Mixtape-а преди доста години. Намирам този фест с Architects + While She Sleeps за най-доброто в България тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 18.06.2023 01:18:04 + 1 0
Нормално,летвата не е много висока,все пак сме в БГ.Такива концерти тук са си събитие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джингиби 13.06.2023 19:38:44 отговори + 5 0
Точно преди новият албум. Дано поне дотогава да са изкарали един-два сингъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alteran 13.06.2023 14:23:18 отговори + 7 0
Така е, това ще бъде втория концерт на Sleeps тук. Първият беше ноември 2016-а по покана на Wrong-a. Fest Team да си проверяват концертните архиви на медийните партньори.

https://www.werock.bg/kontzerti/kontzert-na-while-she-sleeps?id=4452
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleeper 13.06.2023 13:18:55 отговори + 10 0
Леко уточнение - WSS свириха 2016-та в Микстейп, не им е първи концерт в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".