"Огледалото на идола" продължава с Андон "Whiplash" Донев

8 окт 2010, 08:46 ч. 138 / 2 9
пред./следв.
Тази неделя – 10 октомври – радиочитателите на първия в света риалити рок роман "Огледалото на идола - Една история от дълбините на рока за тъмната струна на славата" ще могат да чуят четвърта глава, за която селекционерът Адриан "Maldoror" Лазаровски е поканил Андон Донев от "Metal Katehizis", известен още и като "Whiplash" – реномиран музикален журналист, активен форумен деец и автор на множество оригинални интервюта и ревюта. Припомняме, че първата глава на романа прозвуча в ефир на 19 септември и бе разказана от Адриан Лазаровски, който влезе в кожата на фронтмена на група ПУЛСАР и разказа за съдбовната среща между Пулсара и неговия най-голям фен Верволф. Седем дни по-късно Васко Катинчаров изненадващо се превъплъти в героя Верволф и хвърли нов и неочакван поглед както върху събитията от първата глава, така и върху тайнствената личност на Пулсара и неговото обкръжение, а в трета глава Борис "Violator" Маринов ни показа гледната точка на Прийста, мениджъра на бандата, който се разкри пред радиочитателите като безскрупулен манипулатор. Завръзките вече са много и на най-различни нива, много бомби със закъснител очакват своя час и много тайни тепърва ще бъдат разбулвани… Ала какво точно ще се случи оттук нататък, вече е в ръцете на Андон "Whiplash" Донев.
   Както вече знаете, това не е радио-театър, радио-пиеса или радио-четиво от познат вид, а съвършено нов радио-литературен жанр, защото в така наречената "story-лаборатория" на радиото романите се създават на живо – в разговор между водещия и автора разказвач. Всяка глава се конструира от различен автор (известен рок-журналист), а всеки въпрос може да тласне сюжета в напълно неочаквана посока. Ако случайно сте пропуснали някоя от предишните глави, можете да ги слушате на запис тук.
   В кой от персонажите ще се превъплъти Андон "Whiplash" Донев? Какво ще разкрие за себе си в уводната част на предаването, където всеки от гостуващите рок-журналисти разбулва тайната на своите съдбовни срещи с праведната музика? И какви рок изпълнения ни е приготвил, защото всеки от авторите има правото да избира песните, звучащи в разказваната от него глава? Единственият начин да го узнаете е тази неделя, 10 октомври, точно в 15 ч. да бъдете на честотата на радио "София" – 94.5 FM. Очаква ви неповторимо радио-литературно изживяване!


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Prowler 9.10.2010 14:37:45 отговори + 0 0
Днес ги гледах авторите по сателитния,определено ме запалиха по идеята! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джейсън Воорхис 9.10.2010 12:49:31 отговори + 0 0
Кофти, кофти, колко кофти да бъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 8.10.2010 16:38:29 отговори + 0 0
"Vivisector - 2010-10-08 14:32:38
Леко ми напомня за временана на знаменития Априлски пленум."

...значи сайтът може да се похвали с читатели на над 70 години! Браво на теб! И какво още си спомняш от априлския пленум?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vivisector 8.10.2010 14:32:38 отговори + 0 0
Леко ми напомня за временана на знаменития Априлски пленум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bitch 666 8.10.2010 13:13:08 отговори + 0 0
защо го няма великия Стиф да питам аз? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Amon 8.10.2010 13:05:50 отговори + 0 0
Мен пък идеята си ме кефи,а и готино става,демек не е само "оригиналнечене".Определено е нещо свежо и интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алън Копле 8.10.2010 12:44:09 отговори + 0 0
@borknagar

Задължително трябва да слезеш при бабите на пейката пред блока, за обсъдите по-детайлно проблемата и да я оплюете по-обилно.
Бездруго няма никакво съмнение, че Иван Костов стои зад тази мерзост, сервирана ни тук. Пък и зад всичко останало
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

твърдо хетеро 8.10.2010 12:33:43 отговори + 0 0
Тази работа ми се вижда определено доста гейска...Остава само някой да се превъплати в Евгени Минчев и всичко ще си дойде на мястото. Много смях от мен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.10.2010 12:13:27 отговори + 0 0
Събират се аверчетата на по бира и решават да направят нещо уникално, като естествено преди това го разгласяват. Така пишман-журналистите, показват капацитета си пред простосмъртните фенове...естествено това не се отнася за Адриан Лазаровски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".