Пета глава на риалити рок романа със Стоян Цонев

15 окт 2010, 09:12 ч. 275 / 3 10
пред./следв.
Тази неделя - 17 октомври - радиочитателите на първия в света риалити рок роман "Огледалото на идола - Една история от дълбините на рока за тъмната струна на славата" ще могат да чуят пета глава, за която селекционерът Адриан "Maldoror" Лазаровски е поканил едно от най-популярните имена в българската рокжурналистика - дългогодишният автор в списанията "S.M.F.", "Бруталика" и "Free Rock" Стоян Цонев, чието предаване "Бруталика" по "Z-Rock" всяка сряда взривява националния ефир.
   Припомняме, че първата глава на романа прозвуча на живо на 19 септември и бе разказана от Адриан Лазаровски, който влезе в кожата на фронтмена на група ПУЛСАР и разказа за съдбовната среща между Пулсара и неговия най-голям фен Верволф. Седем дни по-късно Васко Катинчаров избра да се превъплъти в героя Верволф и хвърли нов и неочакван поглед както върху събитията от първата глава, така и върху тайнствената личност на Пулсара и неговото обкръжение, а в трета глава Борис "Violator" Маринов ни показа гледната точка на Прийста, мениджъра на бандата, който се разкри пред радиочитателите като безскрупулен демоничен манипулатор. Високата му топка бе подобаващо поета от Андон "Whiplash" Донев, който с лекота се преобрази в китариста на група "Пулсар" - Бързия - и нагнети още повече завръзката, добавяйки интригуваща криминална интрига в четвърта глава. Обаче какво точно ще се случи оттук насетне, вече е в ръцете единствено и само на Стоян Цонев.
   Както добре знаете, това не е радио-театър, радио-пиеса или радио-четиво от познат вид, а съвършено нов радио-литературен жанр, защото в така наречената "story-лаборатория" на БНР романите се създават на живо - в разговор между водещия и автора разказвач. Всяка глава се конструира от различен автор (известен рок-журналист), а всеки въпрос може да тласне сюжета в напълно неочаквана посока. Ако случайно сте пропуснали някоя от предишните глави, можете да ги слушате на запис тук.
   В кой от персонажите ще се превъплъти Стоян Цонев? Какво ще разкрие за себе си в уводната част на предаването, където всеки от гостуващите рок-журналисти разбулва тайната на своите съдбовни срещи с праведната музика? И какви рок изпълнения ни е приготвил, защото всеки от авторите има правото да избира песните, звучащи в разказваната от него глава? Единственият начин да го узнаете е тази неделя, 17 октомври, точно в 15 часа да бъдете на честотата на радио "София" - 94.5 FM. Очаква ви неповторим радио-литературен спектакъл!


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Брут 18.10.2010 13:19:59 отговори + 0 0
Ааааа, брутално стана, доволен съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DeadMistress 16.10.2010 22:57:14 отговори + 0 0
Хм ... Мисля си , че за фон трябва да прозвучи поне едно парче на Bolt Thrower ... Но Стоян едва ли ще си го позволи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пекотаков 16.10.2010 16:36:10 отговори + 0 0
Вчера си купих портрет на Георги Димитров от градинката пред Невски. Сега Вожда ме гледа от стената. Бди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бирата 16.10.2010 14:52:13 отговори + 0 0
Важнито е бира да има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

necronom 16.10.2010 00:38:01 отговори + 0 0
И аз искам както bateharo е предложил,ама да има и малко блекария Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Witchfinder 15.10.2010 21:17:20 отговори + 0 0
И 2 лева книжни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 15.10.2010 17:55:13 отговори + 0 0
Искам тевтонски трашок,американски спийд,здрав британски мачкащ дет,викингски метъл изстъпления,пиратски метъл оргии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Касий 15.10.2010 12:44:24 отговори + 0 0
И аз, и аз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 15.10.2010 12:12:58 отговори + 0 0
И ти ли, Бруте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брут 15.10.2010 11:08:26 отговори + 0 0
Искам да е БРУТАЛНА тая 5 глава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".