Първият в света риалити рок роман продължава с Борис "Violator" Маринов

1 окт 2010, 08:52 ч. 487 / 9 7
пред./следв.
Тази неделя – 3 октомври – "радиочитателите" на риалити рок романа "Огледалото на идола - една история от дълбините на рока за тъмната струна на славата" ще могат да чуят глава трета, за която селекционерът Адриан "Maldoror" Лазаровски е поканил Борис Маринов от "Metal Katehizis", известен още и като Violator – музикален журналист и критик, един от основателите на форумния рок живот в България.
   Припомняме, че първата глава на романа прозвуча в ефир на 19 септември и бе разказана от Адриан Лазаровски, който влезе в кожата на фронтмена на група ПУЛСАР. Онези от вас, които не са успели да чуят двучасовия разказ за съдбовната среща между Пулсара и неговия най-голям фен Верволф, гарниран с първокачествените изпълнения на IRON MAIDEN, SCORPIONS, JUDAS PRIEST, RAINBOW и Bruce Dickinson, могат да слушат запис на предаването на този линк. После, във втора глава, Васко Катинчаров изненадващо се превъплъти в героя Верволф и хвърли нов и неочакван поглед както върху събитията от първата глава, така и върху тайнствената личност на Пулсара и неговото обкръжение. Какво ще се случи оттук нататък, вече е в ръцете на Борис "Violator" Маринов. Както вече знаете, това не е радио-театър, радио-пиеса или радио-четиво от познат вид, а съвършено нов радио-литературен жанр, защото в така наречената "story-лаборатория" на радиото романите се създават на живо – в разговор между водещия и автора разказвач. Всяка глава се конструира от различен автор (известен рок-журналист), а всеки въпрос може да тласне сюжета в напълно неочаквана посока. В кой от персонажите ще се превъплъти Борис "Violator" Маринов? Какво ще разкрие за себе си в уводната част на предаването, където всеки от гостуващите рок-журналисти разбулва тайната на своите съдбовни срещи с Праведната Музика? И какви рок изпълнения ни е приготвил, защото всеки от авторите има правото да избира песните, звучащи в разказваната от него глава… Единственият начин да го узнаете е тази неделя, 3 октомври, точно в 15 часа да бъдете на честотата на радио "София" – 94.5 FM. Очаква ви неповторимо радио-литературно приключение!


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шьхвья 3.10.2010 17:13:18 отговори + 0 0
супер беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 2.10.2010 14:23:05 отговори + 0 0
втора глава де да я слушаме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Барамунди 2.10.2010 10:58:14 отговори + 1 0
Къв соц кви 5 лева??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен Живков 2.10.2010 01:37:36 отговори + 0 0
аз пък обичам соца и деятелите му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2010 15:30:42 отговори + 0 0
повръща ми се от соц рок и неговите деятели... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Марияна 1.10.2010 13:02:59 отговори + 0 0
Супер! Много се радвам! Поздрави от Варна и ще очаквам линк към запис на предаването с Борето! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дартс 1.10.2010 11:54:02 отговори + 0 0
Става все по интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".