Приключи "Legacy of the Beast Tour" на IRON MAIDEN със 139 концерта и над 3 млн. продадени билета

29 окт 2022, 09:32 ч. 829 / 4 1
пред./следв.

   Започналото на 26 май 2018 г. в Талин, Естония световно турне на IRON MAIDEN "Legacy of the Beast" приключи на 27 октомври в Тампа, Флорида с още един разпродаден концерт пред 12 000 души.

   По повод края на обиколката мениджърът на групата Rod Smallwood публикува изявление, в което благодари на феновете за подкрепата и казва, че са посетени 33 държави, изнесени са 139 концерта и са продадени общо над 3 млн. билета. Rod благодари и на всички специални гости и съпорт банди, които са свирили с "Девиците".

   Що се отнася до наскоро анонсираното "The Future Past Tour 2023", което ще се проведе догодина в Европа, мениджърът съобщава и че вече е решено то да продъли и през 2024 г. Това увеличава вероятността да гледаме IRON MAIDEN на живо отново у нас.

   По време на обиколката "Legacy of the Beast" Bruce Dickinson и компания гостуваха два пъти в България - на 13 юли тази година в София и на 22 юли 2018 г. в Пловдив в рамките на фестивала "Hills of Rock".

 

iron maiden



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kim 30.10.2022 12:16:10 отговори + 4 2
Нека Вряс Dickinson и компания не забравят наша мила България.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".