Ozzy Osbourne и Fergie ще гостуват в новия албум на Slash

25 ное 2008, 07:36 ч. 236 / 8 3
пред./следв.
Съпругата на китариста Slash (екс-GUNS N' ROSES, VELVET REVOLVER) Perla Hudson е разкрила в скорошно интервю, че в самостоятелния албум на съпруга й ще гостуват доста интересни личности. Сред тях са Ozzy Osbourne и поп/R&B, рапър певицата и актриса Fergie. Все още няма яснота кога може да се очаква издаването на творбата.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Glam Fan 25.11.2008 09:19:57 отговори + 0 0
Мда, доста неуместен въпрос Добре, че китайските демокрации нямат нищо общо със Слаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 25.11.2008 09:02:52 отговори + 0 0
Да, излезе. Да беше попитал(а) в една по-следваща новина ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2008 08:59:45 отговори + 0 0
няма ли да кажете дали излезе китайската демокрация Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".