Tobias Sammet започва работа по следващия албум на AVANTASIA

25 ное 2008, 07:31 ч. 264 / 10 4
пред./следв.
Новият албум на EDGUY "Tinnitus Sanctus" излезе току-що, но фронтменът на групата Tobias Sammet не смята да почива. Той вече е започнал работа по следващата творба на проекта си AVANTASIA, като има намерение чрез нея да създаде най-голямата си продукция изобщо. В момента певецът преговаря с оркестър и обещава албумът да представлява "бомбастичен и монументален филм за ушите".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


E.D. 25.11.2008 21:15:28 отговори + 0 0
Дю, аз не съм съгласен, и не си кривя душата - просто това е въпрос на вкус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 25.11.2008 15:15:03 отговори + 0 0
чухме колко бомбастична и монументална беше последната. завъртяхме я няколко пъти и сега събира прах, прилежно подредена сред десетки други посредствени еднодневки и обречена на забрава форевър. Който не е съгласен, си криви душата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 25.11.2008 13:27:31 отговори + 0 0
Само се поти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 25.11.2008 08:45:34 отговори + 0 0
Луд умора нема ;-) m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".