Phil Rudd арестуван отново

4 дек 2014, 07:14 ч. 407 / 10 2
пред./следв.

   Новозеландският новинарски сайт "SunLive" съобщава, че барабанистът на AC/DC Phil Rudd е бил арестуван отново, този път за сбиване пред кафене със свой бивш охранител. Инцидентът е станал рано сутринта на 4 декември (новозеландско време). По-късно Rudd отново е бил пуснат под гаранция, но към условията й е добавена забрана за употреба на незаконни вещества.

   Както вече ви съобщихме, по-рано тази есен Phil Rudd беше обвинен в заплаха за убийство и притежание на метамфетамин и канабис. Най-тежкото обвинение отпадна, но той трябваше да се яви в съда в Тауранга, Нова Зеландия, на 2 декември, за изслушване по другите две. Това обаче не се е случило, тъй като адвокатът му е внесъл пред съда становище "невинен" по всички обвинения.

 

Phil-Rudd

още за:

Phil RuddAc/dc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry Chair 4.12.2014 21:52:44 отговори + 1 1
Дърт интоксикиран идиоит! Жалко за всичко за което се е трудил цял живот! Цялата му кариера е заложена на картата на дрогата! AC/DC просто им е кофти да го разкарат официално заради именно от уважение за старите времена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 4.12.2014 09:14:42 отговори + 4 0
Пълно куку. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".