Последна информация за "Tattoo Fest 2010"

27 сеп 2010, 09:29 ч. 108 / 3 0
пред./следв.
Още 8 студиа за татуировки се присъединиха към участниците в тазгодишното издание на "Tattoo Fest" и по всичко личи, че то ще бъде рекордно - общо 34 студиа ще работят в зала "Христо Ботев" на 2 октомври. Испанските екстремисти от "A Sangre Fria" дадоха информация за шоуто, което ще изнесат - 30-минутно невиждано зрелище. Всеки, който желае, ще може да се запише и да повиси на куки, закачени за кожата му. Специално за България таксата за участие е по-ниска - 50 евро. Всеки пълнолетен посетител на "Tattoo fest 2010" ще има възможността безплатно да опита вкуса на "Saylor Jerry" - ром с марката на легендарния татуист. Също така Мирчо Мирчев от студио "Аерогресия" ще представи аерограф шоу - ще нарисува автомобил "Chevrolet Spark", а всеки билет от входа ще участва в томбола с доста награди - безплатна татуировка от "Inky Dragon", ром "Sailor Jerry", Spark-уикенд от "Булвария" и куп други приятни изненади. Билети могат да се купят в мрежата на Eventim и магазин "Gorgon" (поръчай онлайн). Също така имате възможност да посетите само за 2 лв. (и билет от Феста) афтърпартито в парти център "4 км", което ще започне в 22 ч. Там ще се изявяват:
22:30 - 23:30 KMN
23:30 - 00:30 Dynamic
00:30 - 01:00 Skiller
01:30 - 03:30 EXo b2b JamezBongg
03:30 - 03:30 F0rtunah
03:30 - 04:30 Smile


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".