Продажбата на билети за сръбския фестивал "EXIT" у нас е до 1 юли

27 юни 2011, 19:01 ч. 268 / 2 2
пред./следв.
Тези от вас, които имат желание да посетят Нови Сад и да се насладят на изпълненията на JAMIROQUAI, HOUSE OF PAIN, ARCADE FIRE, PULP, PORTISHEAD, BAD RELIGION, GRINDERMAN, MIA, EDITORS, BEIRUT, LIBACH и много други, насред Петроварадинската крепост, трябва да побързат, тъй като билетите в България са в продажба до 30 юни, включително (касата ще затвори на 1 юли в 00:00 ч). След този ден, билети могат да бъдат закупени единствено в Сърбия и то на по-високата стандартна цена. От 2 юли цената на билетите, които могат да се купят от официалния сайт на фестивала, ще бъде 230 лева. Всички, които са оставили купуването на билет за "EXIT" за последния момент трябва да побързат и да поръчат билетите си онлайн през сайта на ticketpro.bg или през касите на билетопродавача.

още за:

Exit Fest


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.06.2011 16:04:48 отговори + 0 0
Продават се 3бр. четиридневни билети за EXIT FESTIVAL 2011!!!!!! 2 от тях са VIP. Цените са съответно 150лв. за стандартния и по 200лв. за двата VIP-a.

VIP билети не се продават в България. Те дават допълнителен достъп за 4-те дни до:
-The exclusive VIP terrace overlooking the Danube
-Main stage VIP area
-DJ Arena VIP area

контакт: 0878382360
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 29.06.2011 14:16:38 отговори + 0 0
а някво инфо за VIP билетите да имате? изобщо може ли да се купят от БГ и кви са им цените? и кво им е ВИП-а най-вече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".