PUNGENT STENCH ще направят среща с фенове преди концерта си в София на 16 октомври

14 окт 2005, 10:11 ч. 208 / 6 2
пред./следв.
Магазин "Gorgon" (София, ул. "Неофит Рилски" 57) ще бъде място на среща на австрийците от PUNGENT STENCH с българските фенове на 16 октомври непосредствено след саундчека за концерта на групата същата вечер в клуб "О!Шипка". Началото на "meet & greet"-срещата е от 18:00 ч. Там ще бъдат и момчетата от UCK GRIND.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


slash_banx 20.10.2005 15:50:41 отговори + 0 0
kolko struva bileta? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makfera 18.10.2005 08:09:45 отговори + 0 0
О!Шипка го прават тва с цел които ве4ерта не го пуснат поне преди това да ги види.Най-тъпата организация която съм виждл скоро.О!Шипка ако искат да викнат и Напалм Дет да свирят в тая смрадлива дупка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".