Пуснаха билетите за концерта на VICIOUS RUMORS, AGENT STEEL и AFTER ALL

1 сеп 2007, 06:14 ч. 127 / 3 2
пред./следв.
Вече са в продажба билетите за предстоящия на 24 септември (София, клуб "Black Box") концерт на VICIOUS RUMORS, AGENT STEEL и AFTER ALL, организиран от "4Live Promotions". Цената им, както бе анонсирано, е 20 лв., а закупуването им може да стане чрез мрежата на Eventim.bg, както и магазините: "O.Ч.З." и "S.M.F." (София), "Ozz Music" (Варна), веригите магазини "Germanos" и "Пикадили", Мултимедиен магазин "МаниКо" (Бургас), "Music Centre" (Пловдив) и много други.

   Концертът на трите банди в София е част от тяхното европейско турне, което ще започне на 4 септември в германския град Дортмунд и ще прекоси почти цяла Европа преди да стигне до Балканите и съответно столицата ни. Групите пътуват с малък екип и ще останат в държавата ни само един ден, идвайки от Скопие и продължавайки към следващата си дата в Букурещ. Двете американски банди, които споделят позицията на хедлайнери на турнето (VICIOUS RUMORS и AGENT STEEL), концертират в подкрепа на актуалните си албуми – съответно "Warball" и "Alienigma". Както VICIOUS RUMORS така и AGENT STEEL са банди с повече от 20-годишна кариера, множество издадени албуми и култов статус сред своите фенове.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormcrow 1.09.2007 12:25:58 отговори + 0 0
Нямам съмнение, че е яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2007 10:58:22 отговори + 0 0
Явно ще се ходи на пазар... аз между другото очаквам да стане точно култов концерт, поне за тези, които си падат по този тип саунд разбира се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".