Радио "Star FM" отпразнува първата си година

18 мар 2009, 18:42 ч. 166 / 2 1
пред./следв.
Радио "Star FM" разпространи следното съобщение:

   С много гости, които има честта да нарича приятели, подкрепата на колегите от радио "FM+" и радио "Fresh", и най-вече - 100 процента музикален плейлист, изготвен от слушателите на радиото, "Star FM" отпразнува първата си година в ефир!
   Точно в 12 на обяд си припомнихме благословията на Glenn Hughes - отпреди една година на същата дата и в същия час, а веднага след това Кирил Маричков представи и първата песен, звучала в ефира на "Star FM" – "You Keep on Moving" на DEEP PURPLE.
   През целия ден споделяхме музиката и бирата с нашите слушатели – вече и приятели, които бяха гости в новото студио на "Star FM", за да припомнят незабравимите си емоции от изминалата година заедно с радиото.
   Група ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ успя да изненада екипа на радиото със специална сапунена торта, която, разбира се, никой не посмя да опита. За сметка на това похапна с удоволствие от видимо по-ядивната торта, поднесена ни от Геша от рок клуб "Fans".
   Балин – водещият на "Rock & Drive", беше зашеметен от чаровната Ирина Костадинова, която придаде неповторим рок имидж на следобедните новини на радио "Star FM".
   Класиките в рока, които слушателите бяха избрали да звучат за рождения ден на радиото, придадоха невероятен дух на празника. Така се стигна до кулминацията на поздравите в 18 ч., когато група D2 сложиха начало на live изпълненията. Подариха ни 6 невероятни парчета и изпълниха ефира на "Star FM" с харизматично присъствие и незабравими вълнения.
   Нашите приятели от фондация "I Can Too" ни изненадаха с най-шоколадовата и вкусна торта със сметанов надпис, посветен на радио "Star FM".
   След като Васко Кръпката връчи китарата, подписана специално от THIN LIZZY на Дойчин Методиев - победителят в жребия на класацията "Stairway To Heaven – Guitar Solos", купонът продължи на високи обороти с истински рок джем сешън, с Милена Славова, Камен Кацата, Звезди Керемидчиев и Васко - час и половина истински рокендрол на живо.
   Това е "Star FM" след една година - Класика в рока, много приятели и нестихваща енергия. We keep on moving!!!

още за:

Star Fm


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dani 19.03.2009 14:06:47 отговори + 0 0
Дам, а някои празнуваха с DEEP PURPLE...
Какво да се прави - криза е
Успех на радиото, колкото повече толкова повече!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".