Разгледайте над 200 снимки от първия ден на "Hills of Rock 2018"

23 юли 2018, 22:27 ч. 4400 / 5 15
пред./следв.

   Второто издание на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив се случи през изминалия уикенд. В продължение на три дни (20, 21 и 22 юли) над 50 групи и изпълнители направиха събитието не просто запомнящо се, а историческо. Досега това е най-големият многодневен рок фестивал на повече от една сцена, провел се в България. Хедлайнъри в отделните дни бяха SABATON, JUDAS PRIEST и IRON MAIDEN.

   Мащабът на фестивала не ни позволи да ви покажем снимки на музиканти и фенове с обичайната си бързина. От днес започваме постепенно да попълваме галериите от "Hills of Rock 2018". Вече може да разгледате над 200 снимки от 20 юли, дело на Стинимир Сребър, чрез връзките по-долу. Очаквайте скоро и фотоси от другите дни. 

Общи + VELIAN, MIRY, RAVEN, JEREMY?
KOZA MOSTRA
SERENITY
CREMATORY
Fish
SABATON

 

hills of rock 2018

velian

koza mostra

serenity

crematory

fish

sabaton



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 27.07.2018 00:07:06 отговори + 5 1
Ще мрънкам! Докато направят цените нормални. А вие като не мрънкате и приемате всичко, ще ви ги вдигат цените на подобни фестивали чиято основна идея е почти изцяло само печалба и още повече. Аз нямам проблем с това, но ви гледам колко ви е акъла щом сте OK с подобно нещо!!! Плащайте и още повече следващия път като сте глупаци. Водата си е вода и кебапчето си е кепаче , не е нито Мейдън, нито Прийст и не може да бъде 15 лв! при положение че в магазина е 50 ст. Това не само че е много, то е и смешно. хах! Пак казвам, тези неща са принципни и изобщо не разбирам как ги преимате за нормални... То бива бива фенщина и всичко, но не всяко нещо е и трябва да бъде на всякаква цена. Става абсурдно в един момент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкането е за слабите 26.07.2018 00:13:36 отговори + 0 8
Ми като няма да идеш, недей мрънка!
На Каварна рок като можеше да се внася храна, какво стана? Тая и миналата година Каварна рок беше най-готиното събитие 100%, направо изби рибата. Трябва да е бил много финансово успешен, че да изчезне така безапелационно? В България всеки фестивал се появява, трае кратко и после изчезва. Освен, че публиката не е толкова голяма, до сега организаторите гледаха да го представят като "социално събитие"... е да, ама социалните събития не плащат на групите, а като не им плати един, ще им плати друг, както се е видяло. Хора и държави, които искат Мейдън - мноооого! Фестивала си има организатори, които са платили диви суми на тези групи и някак трябва да си върнат парите, да не говорим, че тоя фестивал се организира по програма, което допълнително усложнява правилата. Всички тениски си бяха с напълно стандартни цени за концерти - високи за нискокачествени тениски, които всеки с акъл взема заради сувенирната стойност. Бирата си беше скъпа, но ако Каменица не са бутнали няколко милиончета на SME и останалите организатори за правото си да продават е нямало да са те там... и тия пари трябва да си се възстановят. Храната беше скъпа и не беше нищо, което да си заслужава и 1/10 от парите, но аз поне се съмнявам някой да е ходил на фестивала, за да се наяде.
Разберете, че аз, а и всички останали, си имаме лични проблеми, хобита, амбиции, желания и... абе ЛИЧЕН живот! И колко ви е пълен или празен джоба въобще не ме интересува. Аз съм просто един посетител. Пожелавам ви да се къпете в пари, ако е възможно! С цяло сърце ви пожелавам богат и спокоен живот, но то си зависи от вас на първо място. А до самия фестивал, беше си много приличен на фона на други фестивали от този калибър из други държави.
Фестивала си беше чудесен и единствените неща, които намирам за слабост бяха тази гавра с "разплащателните карти" и пасивната публика на моменти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.07.2018 12:18:57 + 7 0
И колко ви е пълен или празен джоба въобще не ме интересува.
---
Затова ли ги пишеш тия романи в коментарите тука?

И фестът в Каварна си беше успешен - затова просъществува десет години. А ти верно ли върза успехите на сегашния с вземането на храната на входа?!??!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 25.07.2018 13:08:14 отговори + 4 3
Абе кво съчуствие бе, не говоря за това. Ей не разбират бе! И 1 милион да имам пак няма да отида на такъв фест защото е грабеж и финансово издевателство и въпросът е принципен. Та... докато има овце ще има и вълци, който иска и който може, той ще разбере какво казвам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 25.07.2018 02:31:29 отговори + 3 7
"Мрънкането е за слабите" - толкова много ми харесва този израз.
...И пак се изявиха някакви стожери на икономиката, правилното, неправилното, истината, реалността и други думички. Абе, като са ви ниски доходите - поискайте си увеличение на заплатите, почнете втора работа, откраднете - решавайте си проблемите. Никой няма да ви съчувства, че изкарвате малко.

Феста добре ли беше? На мен ми хареса - забавлявахме се. Това, за което отидохме, си заслужаваше на 100%. Парите, които похарчих - похарчил съм ги и не съжалявам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 24.07.2018 23:26:39 отговори + 6 2
Пич чакай малко! Откога, защо откъде на къде назоваването на нещата с истинските им имена се казва мрънкане. Няма такова нещо и никой не мрънка. Ако за теб казването на истината е мрънкане то тогава ти си супер ограничен. Тези по дискотеките няма какво да ги коментираме, те са ясни, но всичко каквото казвам са факти и 100% реалност. Кое е клиширана глупост? Това че животът е скъп ли? Или цените са нормални, а даже и ниски, дай да ги вдигнат още тогава.... Ти чуваш ли се какви ги говориш?!? Или се заяждаме и спорим заради спорта и на инат! Какви слабости и некъдърности бе, аре марш у лево.... Идват тука и ви правят фестивали за да ви ограбват с тези цени, а ама не можете да се усетите защото за това е необходимо да имаш по-задълбочено мислене, а не да си заслепен и заблуден кон с капаци каквото показваш с коментара си.... Anyway.... Всеки има право да бъде невеж, заблуден, повърхностен и ограничен - не си изключение а мнозинство и тенденция.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мрънкането е за слабите 24.07.2018 22:11:05 отговори + 1 11
До shredder
Това, което пишеш са клиширани глупости. Силно преувеличени мокри сънища на един мазохист. Най-лошото е, че не виждам, какво общо имат тия глупости с прекрасния фестивал, който се получи! Цените бяха повече от разумни, въобще не мога да повярвам, че такива гиганти дойдоха и аз платих такава смешна сума, за да видя нещо, което се случва на МНОГО години, може би никога и то тези пари покриха събитие продължаващо 3 дни. Разберете, че цените и състоянието ви не се определят от "ТЯХ" - висшата демонична сила на "Вечно виновните и вечно отговорни, вечните ни длъжници и вечни мъчители", които от както съществуват българи никой не ги знае кои са тия въпросните, важното е да ги има просто, за да има кой да обвиняваме, за собствените си слабости и некадърност.
Като не ти изнася недей да ходиш на концерти и фестивали - никой не те принуждава. Но като гледам, какви чудовищни маси кухи лейки има, които на седмица по няколко пъти хвърлят купища пари по разни долни дискотеки да слушат разни слухови садизми от рода на чалгии и сръбско-гръцко-5 пъти краден-преведен от турски-"поп фолк", все ми е на ума, че едни 40 лева на ден, за да видиш гиганти като Прийст и Мейдън някой му идват в повече. Пък и пак казвам - НИКОЙ НЕ ВИ ПРИНУЖДАВА!
И като толкова ти е нисък стандарта на живот в България - стягай багажа за Африка! Там по твоите думи 100% не живеят в такъв апокалиптичен ад като нас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.07.2018 15:53:25 + 9 1
Хайде да правим разлика между мрънкане и отбелязване на проблем, бива ли? И в репортажите е отбелязано - претоплен сандвич с кюфте и домат на фестивала струваше колкото кило вратни пържоли. Ясно е, че ще има някаква надценка, ама, егати, чак пък толкова ли? Една тениска на Sabaton от щанда за мърчъндайз беше 40 лева - или, с други думи, горе-долу същите пари, които даваш за три претоплени сандвича, вероятно направени предния ден, и три водички.

И хайде стига с това: "Никой не ви принуждава!" `щото хората ги принуждаваха, прочее - като на входа им взимаха храната - нещо, което, примерно, в Каварна не се правеше - та после вътре или да се охарчат като в ресторант, или да стоят гладни, или да се пробват да излязат и да изтърват половината групи, които са платили да гледат - ако изобщо ги пуснат да влязат после, което не знам дали беше позволено. Това ако не е принуда, не знам какво е.

Подобен е проблемът и с връщането на фестивалните карти, с които се пазаруваше храна и бира на територията на събитието - дето трябваше да се върнат до час след края на последния концерт, за да си получи човек неизхарчените пари. На всички беше ясно, че няколко десетки хиляди хора няма как да го направят, ако изобщо искат да видят Iron Maiden, вместо да се редят пред касите. Идеята с картите беше хубава, всъщност, и спестяваше доста опашки, обаче такъв кратък срок за връщането на парите... С моята компания картата я изпразнихме преди групите в последния ден да излязат и повече не я зареждахме именно заради това.

От фестивала съм адски доволен, а и по-голямата част от организацията, всъщност, ми направи добро впечатление - охранителите бяха изненадващо адекватни и групите поне на главната сцена излизаха горе-долу навреме - но няма как да си затворя очите за някои неща.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 24.07.2018 18:39:11 отговори + 10 2
Няма какво да се разбира толкова от пазарна икономика която в Бг е една, а на запад съвсем друга. Всичко е очевидно и хайде не приказки на теория само ако обичаш, защото практиката показва че за 25 години от т.нар. "пазарна икономика" Бг се превърна в най бедната и най-ограбената държава, с работещи бедни, с най-ниските доходи и стандарт на живот (може би с света!), с 2/3 от младите хора зад граница. Не можеш да ме убедиш че е нормално човек да отдели половината си заплата примерно за иде на фест. А повече от половината от ходещите на фест ги знам че гладуват, мизерстват и се лишават едно определено време за да могат да отидат да гледат любимите си банди на живо, което също не е нормално в съвременния свят и в европейска страна (Европредседателка!) като нашата. Това е против всякаква логика и тук никаква пазарна икономика не помага. Аз не казвам че групите трябва да свирят за по-ниски хонорари (макар че на тази им възраст спокойно биха могли защото са доволно богати), а че организаторите не трябва да бъдат толкова алчни защото иначе е неуважение към феновете и откровен грабеж, както между впочем и всичко останало навсякъде другаде в пазарната икономика, която се видя че не е нищо свещено, а тъкмо напротив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкането е за слабите 24.07.2018 22:17:30 + 2 9
Понеже по време на чудесното централно планиране (за тия дето знаят само да мрънкат, това беше комунистическия аналог на пазарна икономика) се скъсахме да ходим по фестивали и да гледаме големи групи! Чак ни беше скучно, през ден я на Maiden я на Judas Priest, я на Цепелин, я на AC/DC. Аз по онова време всяка седмица бях на Metallica чак ми стана скучно. 5 стотинки билета, бензина без пари, заплатите стигаха да си купиш по 1 апартамент на месец, а като отидеш магазините пълни с каквото искаш - кеф ти бира, кеф ти уиски, кеф ти...
ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЯМАШЕ ПО МАГАЗИНИТЕ, ХОРАТА СЕ АБОНИРАХА ЗА ВЕСТНИЦИ ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА!
По-добре да дам 4 лева за бира на фестивал от колкото стотинки за някакъв боклук, който не знаеш, кога ще се появи в магазина. По-добре да знам, че ако имам пари мога да ида на концерт, почивка, фестивал и т.н., вместо да имам пари и да чакам да се случи нещо, че да мога да ги пръсна... Сега е по-лесно да идеш на концерт на Мейдън, от колкото да си купиш хладилник по онова време!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нилак 24.07.2018 05:35:38 отговори + 8 9
Какво толкова казах? Минусите "красиви" метълки ли ми ги сложиха? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 24.07.2018 01:48:27 отговори + 13 4
ха! То вече прилични работи нема. Цените на феста също бяха наприлични. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тан 24.07.2018 15:31:48 + 2 8
Ако разбираш поне малко от пазарна икономика ще разбереш, че цените бяха много добре подбрани имайки предвид, че почти целият фест беше разпродаден, а сцените и кетърингът работеха на почти абсолютния си максимум. По-ниски цени означаваше, че няма да можеш да влезеш от хора, камо ли да стигнеш до сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нилак 23.07.2018 22:47:57 отговори + 11 14
Има нещо в усмивката на това момиче, което ме кара... не знам... нищо неприлично - честна дума... има нещо, което не мога да изразя с думи. Не мога да откъсна очи...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Крава и пиле 25.07.2018 09:00:30 + 7 2
Да не си зъболекар? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".