Разгледайте снимки от концерта на HAGGARD през ноември в София

24 яну 2009, 16:42 ч. 270 / 7 1
пред./следв.
Изминаха два месеца от незабравимия концерт на БАЛКАНДЖИ, REMEMBER TWILIGHT, EXCITER и HAGGARD, който се проведе на 20 ноември в клуб "Blue Box" в София, организиран от "Art BG" (репортаж). Многото участници в събитието, късния му край и редица други фактори не ни позволиха да ви зарадваме веднага със снимки от шоуто, както и в дните след това. Това е вече частично поправено - на този адрес може да разгледате над 50 снимки от уникалното представление на HAGGARD. Частично, защото нямаме възможност да обработим и да ви покажем фотоси от изпълненията на другите групи. Но да не забравяме, че хедлайнърите бяха истинската кулминация на вечерта или по-точно - нощта...

още за:

Haggard


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.01.2009 09:46:51 отговори + 0 0
А Exciter?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".