Семейството на Paul Gray постигна споразумение в делото срещу лекаря му

24 яну 2018, 08:32 ч. 1252 / 8 0
пред./следв.

   Съпругата и дъщерята на басиста на SLIPKNOT Paul Gray постигнаха споразумение в делото срещу лекаря Daniel Baldi и помощниците му за смъртта на музиканта от свръхдоза наркотици през 2010 г.

   Докторът бе обвинен в нехайство и безотговорно предписване на опасни медикаменти, довели до смъртта на Gray и осем други пациенти. Жената на PaulBrenna Gray - се опита да съди лекаря преди няколко години, но магистратите не дадоха ход на делото поради изтекла двегодишна давност. Тогава семейството на музиканта подаде иск от името на 7-годишната дъщеря на басиста - October Gray. Съдът даде ход на процеса, чиято дата бе насрочена за понеделник. През уикенда обаче ишците и Baldi са постигнали извънсъдебно споразумение и така няма да се стигне до дело. Подробностите на уговорката не се съобщават.

 

Paul Gray



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".