SLIPKNOT бесни на доктора, "убил" Paul Gray

7 сеп 2012, 10:02 ч. 612 / 11 10
пред./следв.
SLIPKNOT направиха официално изявление във връзка с новината за обвиненията срещу лекаря от Де Мойн, Айова Daniel Baldi, че неволно е предизвикал смърт на свои наркотично зависими пациенти, предозирайки ги с болкоуспокоителни. Ето какво гласи съобщението:

   Тъй като загубата на нашия брат Paul Gray е все още като прясна рана за нас, това ново развитие ни изпълва с гняв и тъга. Фактът, че този човек се е възползвал от болестта на нашия брат, докато е бил в позицията да помага, накара всеки от нашето семейство да се разгневи. Можем само да се надяваме, че справедливостта ще възтържествува и това няма да се случи НИКОГА повече на никого другиго! Нашите мисли са със семействата на останалите жертви. Имаме намерение да съдействаме колкото е възможно, за да сме сигурни, че тази трагедия няма да се повтори и за да сме сигурни, че този човек ще плати за деянията си.

   Според обвинението, Baldi е виновен в непредумишлено причиняване на смърт, предписвайки "голяма доза лечебни наркотични вещества на известен с пристрастеността си" към дрогата пациент. Лекарят и неговият адвокат заемат позицията на твърдо отричане на обвиненията. Заедно с Paul Gray, докторът има осем пациента, починали по време на лечение. Защитната теза е, че е "Безпрецедентно да се превръщат нещастни случаи на смърт в лекарско престъпление" и че "Може да се стигне до неочаквана смърт при тежки случаи на пациенти, изпитващи хронична болка, без това да е свързано с лечението им. И това е още по-вероятно при пациенти, пристрастени или злоупотребяващи с наркотици".
slipknot press conference


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.09.2012 23:26:35 отговори + 0 0
Eм сори хора,аз също много харесвам слипнот,обаче тука не са прави.Както казаха,като им е толкова цене Пол Грей защо не са го спряли на време,защо са го оставили да се друса и да излага живота си на риск. И аз много съжалявам ама той и само той си е виновен щото е умрял от свръхдоза,при това не лекарства,а наркотици.И тея наркотици не му ги е дал доктора, той сам ги е взел.Изводът е че музикантът сам си го е направил и няма защо групата му да прави театъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.09.2012 01:10:14 отговори + 0 0
прост си ти мойто момче, тази нация е създала всичко каквото харесваш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 10.09.2012 02:34:07 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-09-07 17:57:33
На тия мога да им кажа само,че не правят никакво изключение от общият знаменател, под който ще ги сложа-прости янки!Когато "братът" им се друсаше къде им бяха гневните прес-конференции? Или рок-ен-рол живота не бил толкова куул май...Аман вече от присъствието във всяка една област на живота на тази изключително проста нация!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2012 22:30:38 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-09-07 17:57:33
На тия мога да им кажа само,че не правят никакво изключение от общият знаменател, под който ще ги сложа-прости янки!Когато "братът" им се друсаше къде им бяха гневните прес-конференции? Или рок-ен-рол живота не бил толкова куул май...Аман вече от присъствието във всяка една област на живота на тази изключително проста нация!

+ oще 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2012 08:54:37 отговори + 0 0

Анонимен - 2012-09-07 17:57:33
На тия мога да им кажа само,че не правят никакво изключение от общият знаменател, под който ще ги сложа-прости янки!Когато "братът" им се друсаше къде им бяха гневните прес-конференции? Или рок-ен-рол живота не бил толкова куул май...Аман вече от присъствието във всяка една област на живота на тази изключително проста нация! +1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2012 17:57:33 отговори + 0 0
На тия мога да им кажа само,че не правят никакво изключение от общият знаменател, под който ще ги сложа-прости янки!Когато "братът" им се друсаше къде им бяха гневните прес-конференции? Или рок-ен-рол живота не бил толкова куул май...Аман вече от присъствието във всяка една област на живота на тази изключително проста нация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 7.09.2012 14:14:01 отговори + 0 0
Едва ли само болкоуспокоителни лекарства са причинили смъртта на пациентите, и то на 8 души. Вероятно лечението е било свързано и със заместители на наркотиците, които починалите са употребявали.
В САЩ има 700 000 лекари с лиценз за практика, като всяка година там се поставят 120 000 грешни диагнози, които водят до летален изход. Над 20% от смъртните случаи в САЩ се дължат на грешна диагноза или грешки в лечението. Междувремено, пак в рамките на година, около 500 000 дами се подлагат на интервеция за корекция на циците...
Почитател съм на Слипнот. Лека му пръст на Пол Грей, но зависимостите много трудно се лекуват, потърпевшите са лабилни, пораженията върху организма често са трудно обратими, както физическите, така и психическите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 7.09.2012 10:50:30 отговори + 0 0
Абе каквото и да е,човека си отиде и няма да го върнат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 7.09.2012 10:25:25 отговори + 0 0
...и съдии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 7.09.2012 10:24:24 отговори + 0 0
Всички станаха детективи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".