"Shuffle Party" с JEREMY?, RAJA & THE BAND и APEMEN утре в "Терминал 1"

11 сеп 2014, 12:30 ч. 548 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Онлайн радиопредаването Shuffle – музика без ограничения ще отпразнува своя 30-ти брой с концерт – парти, организрано съвместно с един от най-авторитетните клубове за жива музика в България – Club Terminal 1. Събитието ще се състои на 12-ти септември, петък, като празничната вечер започва в 21.00 ч.

В Terminal 1 публиката ще може да чуе на живо три от най-обещаващите и актуални български банди - новата надежда за качествена алтернативна музика у нас: Jeremy?, както и откритието на миналия клубен сезон – колоритните RaJa & The Band. За първи път на сцената на Terminal 1 ще забият и момчетата от обещаващия електро-индъстриъл проект – APEMEN, които ще представят най-новите си парчета от предстоящото им да излезе през есента, дебютно EP.
За доброто настроение - с много музика и без стилови рамки, ще се погрижат познатите с добрия си подбор селектори: ShakerMaker, Krassi Moskov (Z-Rock), Vajarov & Paci Pac Pac, GingerHead, DJ Strange Affection, Soregashi и Criteria&Al Nik (Fruit Sessions).

В петъчната вечер вратите на клуба ще отворят в 21:00, директно с част от селекторите, а концертната част ще започне в 22:30, като, с няколко музикални паузи, сценичните изяви ще продължат поне три часа след полунощ. Билетите са на символичната сума от 5 лв. и ще се продават само на място – на входа на Терминал 1.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".