Слушайте онлайн целия нов албум на SEPULTURA

17 яну 2009, 08:23 ч. 205 / 7 4
пред./следв.
Целият нов албум на SEPULTURA "A-Lex", който ще бъде издаден на 26 януари, може да се слуща онлайн на този адрес. Както знаете, групата ще гостува за втори път в България и за първи в София на 6 февруари в клуб "Blue Box". Излизащата в края на този месец творба е концептуална, а в основата на историята й е произведението на Антъни Бърджес "Портокал с часовников механизъм".

още за:

Sepultura


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.01.2009 07:35:18 отговори + 0 0
Лоша работа, лошаааа...Май негро-скептиците накрая ще се окажат прави. От албум на албум все по-зле. Жалко много. Дай да ги видим поне на живо, пък после квото ще да правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 18.01.2009 16:26:36 отговори + 0 0
Силата е в средата на албума с 3-4 парчета едно след друго,останалото просто не е интересно.3-4 парчета албум не правят,каквато ще да е концепцията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2009 00:08:32 отговори + 0 0
Средна работа, нищо особено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 17.01.2009 18:34:57 отговори + 0 0
Портокал, мандарина, грейпфрут, ама не ме кефи. Има 2-3 добри парчета, другото е пълнеж според мен. Това не значи, че няма да се сцепим на 6.02. Интересно ми е да чуя други мнения за албума. И да подчертая, че не съм антинегърски настроен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".