Стартира продажбата на билети за извънредното шоу на Sully Erna в София на 20 октомври

27 сеп 2016, 10:58 ч. 1784 / 7 29
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес стартира продажбата на билети за извънредното шоу на Sully Erna в София на 20 октомври.

Билетите за уникалния акустичен концерт на Sully Erna на 20 октомври от 20:00 часа свършиха за рекордно кратко време. Поради огромния интерес към концерта, вокалистът на легендите GODSMACK ще направи извънредно второ шоу в София на 20 октомври от 17:00 часа в Зала 1 на НДК. Продажбата на билетите стартира днес, 27 септември, на ticketsbg.com, eventim.bg [поръчай онлайн], билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус” в зала „България”. Подробно разпределение на продажбата на билети по сектори можете да видите тук.

Един от най-ярките и забележителни рок изпълнители на нашето време ще пристигне в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“, който се реализира със съдействието на Фондация „Америка за България“. Голямото събитие ще отбележи и 10-ия рожден ден на радио "Z-Rock".

 

Godsmack

още за:

Sully ErnaZ-Rock


Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Drakolina 19.10.2016 20:23:13 отговори + 0 0
Godsmack са чудесна група. Соловите изпълнения на Съли Ерна са в съвсем различен стил, но също със силни текстове и чудесна музика. Различни ритми и с леко ориенталски привкус, смесица от инструменти и ............Опияняващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хюлия Мурадова 27.09.2016 18:27:32 отговори + 3 6
Както казах - влизам си в 17:00, скатавам в някой ъгъл и оставам за 20:00. Как ще ме познаят, та да ме изкарат в калабалъка? Два концерта в едно, аз съм си много доволна даже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 27.09.2016 18:55:07 + 6 3
Съмнявам се да си от женски род. Не си бил на кино, театър или друго подобно? Да видиш как след края на филма, постановката и т. н. и след като са се изнесли (почти) всички минават хора от персонала хем да почистват, хем да проверяват дали някой не се е скатал? Как щели да те познаят? Трябва да те познават, за да те изкарат навън ли? Ще те познаят по едната ти мозъчна гънка, ако имаш и толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хюлия Мурадова 27.09.2016 19:46:49 + 2 6
Ооооо, я не обиждай!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 27.09.2016 16:12:13 отговори + 7 4
а ве, ква е тая ултра мега звезда ве? по зи рок гоуеми реклами! като няма риба и ракът е риба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 27.09.2016 13:15:40 отговори + 4 3
Разбирач,
в предната статия за бат' Съли отправих една молба към теб. Може би не си обърнал внимание. А тя е следната:
Опиши моля те и дамския представител на на съсловието елек. Имам пълна картинка в съзнанието си, но научния ти подход по засегнатата проблематика ще ми помогне да си сверя часовника.

Втори проблем, който смущава съня ми цял живот е Защо метълките са почти 100% мустакати грозотии със средно тегло на прериен бизон и понамирисват на същия. Дай становище, плийз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 27.09.2016 13:31:08 + 3 5
За съжаление, въпреки наименованието си, аз няма да мога да ти бъда много полезен относно питането. Самото определение на елек, което пуснах под другата новина, не е писано от мен. Писано е отекипа на БАН, който е създал "Български тълковен речник".
Питането ти обаче е интересно и си струва да се поразсъждава над него. Защо решаваш, че определението за жена елек, трябва да е различно от това на мъжа елек? Не мисля, че има някаква особена разлика между двете и смятам, че определението за елек в тълковния речник е еднакво валидно и за мъжете, и за жените.
Понамирисвали на прериен бизон, казваш... Е, това не важи ли и за мъжете елеци? Същата работа. Както казах - няма разлика.
Виж, защо "метълките са почти 100% мустакати грозотии", е наистина интересен въпрос. Ми дай с теб да се опитаме да поразсъждаваме. В интерес на истината, аз съм виждал и красиви метълки. Рядко, но съм виждал. Болшинството обаче, май не са такива, а? Защо? Дали тук важи поговорката: "С какъвто се събереш, такъв ставаш"? Имам предвид: ако си фенка на метъл музиката и се събереш с някой елек (или движиш в компанията на елеци), рано или късно заприличваш на него (на тях). Нали така? Защото едно е сигурно - те не са се родили "мустакати грозотии със средно тегло на прериен бизон и понамирисват на същия". Тоест, вероятно основна вина за визията на жените елеци, са мъжете елеци.
Ти какво мислиш по въпроса?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 27.09.2016 13:41:45 + 2 3
Приемайки по условие, че суетността при жените е по-засилена, както и че повече им пука как изглеждат, ми се струва алогично една жена до толкоз да занемари личната хигиена и вид. Тук преди всичко става въпрос за редовно къпане и вчесване на кечето.
Твоята насока на мисли обаче куца в един астпект. С какъвто се събереш казваш, това добре за облекло, тенекии, кожи.... ама чертите на лицето трудно може да ги загрозиш, пък те всички почти са кат на Страшник Петко малката внучка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 27.09.2016 13:46:52 + 2 3
Работата отива натам, че май ще трябва да се допитаме до антрополог Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.09.2016 13:55:44 + 1 2
Гледайте снимките в галериите - кеф ти елеци, кеф ти елечки, миризмата не е запечатана (при някои вероятно е предимство), но някои си изглеждат изкъпани и съвсем добре с хигиената.
http://www.werock.bg/novini/na-22-23-septemvri-be-vazrodena-traditziyata-na-lovech-rock-fest?id=36849
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 27.09.2016 17:03:59 + 0 1
Работата я виждам така аз. Може да съществува пълно съвпадение между музикалните вкусове на един елек и един не-елек, демек категорията би следвало да се разглежда в санитарно-хигиенен, фешън и аутфит аспект. Ама тва с метълките грозотии си остава неразрешим ребус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.09.2016 19:55:59 + 7 0
Историята с метълките-грозотии прилича да оплакванията на една категория мъже, че всички жени са меркантилни, лицемерни и т.н. и т.н., а накрая излиза, че пича на 40 години взима 500 кинта заплата и живее с майка си. Има супер яки метълки, да ти останат очите в тях, или не си ги срещал, или те не искат да те срещнат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 27.09.2016 20:49:38 + 1 1
Разбира се че има. Аз друго ли съм казал? Само, че са много малко. По моя преценка около 5%. Не съм тръгнал да си търся мома, но понеже съм чест посетител на концерти и фестове, ми прави впечатление факта. Аналогията ти не е точна, защото лицемер и меркантилен не са естетически категории. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.09.2016 23:07:50 + 3 0
Аналогията става, защото е въпрос за честотата на намиране, а не за вида категория. Баш колко процента са хубавите метълки не знам, хубавинята е относителна категория. Ако се търсят невиждани хубавици, може и да са 5%, но съвсем прилично изглеждащи момичета и жени, със сигурност са доста повече, особено от по-младото поколение. От старото поколение и като бройка са по-малко, а и вече някои са достигнали възраст, когато хубостта не е основното им предимство и би било зле ако разчитат все още само на нея. Липсата на добра хигиена обаче не е оправдана от нищо - ни от хубост, ни от възраст, ни от пол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 28.09.2016 09:06:21 + 1 0
Какво ни обиждате, че сме грозни. Ако искате да гледате красавици, отидете в някоя чалготека, там ще видите и манекенки, и плеймейтки и т.н. А относно хигиената - това си е строго индивидуално за всеки един човек, без значение от пола му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 28.09.2016 13:04:42 + 0 0
Никой не абсолютизира. За пореден път казвам, има и красиви метълки, стройни, фини и добре изглеждащи. Какво да направя като повечето са на обратния полюс? Аз по-скоро се тормозя от факта защо аджеба тия жени не се грижат за външността си. Туй че си нахлузила тениска на Пантера извинява ли те да мязаш на Тарзан от рода Грейстоук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 28.09.2016 13:48:20 + 1 0
А ти като имаш толкова претенции, приличаш ли на Александър Скардгорд или Кристоф Ламбер на млади години (т.е. на Тарзан). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JVC 28.09.2016 13:59:07 + 0 0
За кой път и на какъв език да ти го кажа? Аз претенции нямам, жена не си търся. Аз попитах Разбирача нещо понеже го усещам че е разбирач.
Държа да поясня, Тарзан и Кристоф Ламбер и тоя третия споменат от теб не са едно и също лице. По метълските хави съм срещал бая хора, мязащи на Тарзан, но ни един от тях не ми е заприличал на Кристоф Ламбер.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 28.09.2016 21:45:32 + 0 0
Може да не си търсиш жена, но като имаш претенции към нечий външен вид, трябва и твоят да е много добър. Затова попитах дали приличаш на някой от двамата актьори играли Тарзан (не са единствените). Ти беше дал Тарзан като отрицателен пример, но аз нарочно го използвах точно в обратна светлина - като положителен, тъй като и двамата актьори изглеждат добре. Та толкова ли добре изглеждаш и ти, та да имаш претенции към външния вид на другите?
Александър Скарсгорд играе Тарзан във филма "Легендата за Тарзан", излязъл тази година. Може да си го виждал в клипа на Лейди Гага "Папараци" и на други места. Един от братята е на Густав Скарсгорд, който играе Флоки в сериала "Викинги". Баща им е Стелан Скарсгорд играл къде ли не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 27.09.2016 11:17:59 отговори + 5 8
В очакване съм на ново включване на елекари, които да ни обяснят, как (и) този концерт няма да се разпродаде, защото Съли не е трю, хамър, пауър, стийл, уориър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


панцер 27.09.2016 11:30:26 + 5 8
Не забравяй! - Също така Годсмак ги няма в Енциклопедия Металиум!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опс 27.09.2016 11:31:14 + 3 5
Ще се разпродаде, но ще има много разочаровани след това. Това не е Avalon или Godsmack... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.09.2016 12:34:59 + 3 4
Може би защото Godsmack свирят хард рок, а не метъл? Led Zeppelin, AC/DC и други рок групи също ги няма в Енциклопедия Металум (завършва на "УМ" и ако Панцер дори беше проверил в гуглето за сайта, преди постоянно да пише за него, щеше да знае това), макар че някои от тях са допринесли малко или много за развитието на метъла... Ставате банални. Между другото самия Съли Ерна си има малка страничка в Енциклопедиа МеталУМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 27.09.2016 12:50:21 + 6 3
Ние ако ставаме банални, то твоите нон стоп пискания са Майката на баналността. Баналност, която се размножава вегетативно (тъй като акълът ви е колкото на кореноплодно) и няма баща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joker 27.09.2016 13:19:51 + 4 3
Godsmack не свирили метъл, а хард рок. Боже, прибери си вересиите. Тука някои хора са на нивото на чалгаджиите. От най-долните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.09.2016 13:36:52 + 1 4
joker,

Предполагам, че и Guns N' Roses свирят метъл. И Rolling Stones, и Nirvana.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joker 27.09.2016 13:48:41 + 3 2
Да - сигурно Guns N' Roses, Rolling Stones и Nirvana свирят същото като Godsmack. Колко пъти са те изпускали на главата ти като си бил малък? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.09.2016 14:04:32 + 2 4
Не свирят същото, не свирят и метъл. Godsmack може да се доближават на моменти до метъла, но като цяло свирят (хард) рок музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joker 27.09.2016 14:18:53 + 2 3
Баш метъл си свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".