Steve Vai - все такъв магьосник и при третото си гостуване в България

31 окт 2012, 22:06 ч. 457 / 10 2
пред./следв.
В момента, в който пишем тези редове, китарният магьосник Steve Vai изнася третия си концерт за 12 години в България. Три шоута все на едно и също място - Зала 1 на НДК. А ако някой се е съмнявал, можем да го успокоим - Vai продължава да бъде все същия вълшебник на шестте струни, какъвто го познаваме и какъвто сме свикнали да бъде. Очаквайте в утрешния ден подробен репортаж от събитието, случило се на 31 октомври в София, а в скоро време - и галерия със снимки.

Steve Vai, Sofia
Steve Vai, Sofia


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иванчо 1.11.2012 09:10:12 отговори + 0 0
Страхотен концерт. За първи път присъствам на концерт на Стив Вай. Радвам се, че успях на живо да се докосна до магията на този човек. Невереятен музикант и професионалист :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.11.2012 00:23:53 отговори + 0 0
Евала !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".