Steven Tyler продава 160 песни на AEROSMITH за 50 млн. долара

13 яну 2008, 12:03 ч. 745 / 7 3
пред./следв.
Фронтменът на AEROSMITH Steven Tyler е сключил сделка с "Primary Wave Music Publishing" за правата на голям брой песни на групата, сред които някои от най-големите им хитове. Сделката покрива 160 парчета, чийто автор или съавтор е Tyler и е на стойност 50 млн. долара. Сред песните са популярни мелодии от 80-те като "Love In An Elevator", "Dude Looks Like A Lady", "Janie's Got A Gun" и "Jaded". Певецът вече не притежава правата на песни от 70-те години като "Dream On", "Sweet Emotion", "Walk This Way" и др.
   Компанията "Primary Wave", чийто основател е бившия шеф на "Arista" и "Virgin Records" Larry Mestel, събира сериозен каталог от заглавия в последните години, след като закупи права на THE BEATLES, Kurt Cobain и др.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 14.01.2008 17:32:41 отговори + 0 0
Ми прав е да си ги продава - вече е на годинки и не се знае дали ще ги доживее тея пари събрани както обикновено - така е по-добре за него, пък вас кво ви бърка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Filthy 13.01.2008 15:32:21 отговори + 0 0
еееем тай...кат не му са пей вече на човека ше си продава песничките за мн пари ((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 13.01.2008 14:59:02 отговори + 0 0
Комерс му е майката)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".