Sully Erna и Marilyn Manson с роли във филма "Street Level"

19 фев 2015, 14:26 ч. 2373 / 6 4
пред./следв.

   Вокалистът на GODSMACK Sully Erna и Marilyn Manson участват във филма "Street Level", като Erna също така е писал музика за саундрака на филма. Лентата се очаква да се появи около Коледа. Сценалист, продуцент и режисьор на филма е David Labrava, известен с ролята на Happy в сериала "Синовете на анархията".

   GODSMACK ще гостуват за първи път в България в рамките на "Summer Chaos Festival" на 16 юни в Бургас.

 

sully-manson



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АНТИ-ЕЛЕК 20.02.2015 10:06:37 отговори + 0 0
По-скоро на Никълъс Кейдж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

асфа 20.02.2015 01:36:11 отговори + 1 1
Менсън с възрастта започва да прилича на Виктор Калев Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 20.02.2015 12:49:51 + 1 0
спуках си две ребра в опит да си сподавя смеха в офиса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 19.02.2015 16:32:33 отговори + 0 1
Чакайте да изгледам първо Fear Clinic с Кори Тейлър, после има един друг за зомбита в който Скот Йън от Антракс играе зомби и към края на годината - да и до този ще стигна. Те пък всички почнаха да се снимат. Кат вземеш Джийн Симънс и Бон Джоуви - вече са си редовни герои от сериалите..., офф - светът се обърка нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".