Sully Erna представи новата песен на GODSMACK по радио "Z-Rock", обещава гостуване на групата в София

7 мар 2018, 15:49 ч. 2280 / 8 9
пред./следв.

   Днес, в предаването "Голият обяд" на Елена Розберг по радио "Z-Rock" изненадващо гостува вокалистът на GODSMACK Sully Erna. Той е в България освен за да представи песента "Bulletproof" - първи сингъл от предстоящия да излезе през април нов албум на GODSMACK "When Legends Rise" (именно това се случи днес в радиото), но и за да се срещне с представители на издателство "Сиела", които ще издадат книгата на американския музикант "The Paths We Choose: A Memoir". Автобиографията на Erna ще бъде преведена на български език от Елена Розберг, а в българското ѝ издание се предвижда да има и отделна глава, в която ще се говори за връзката на американеца с България. По време на престоя си у нас, Sully е имал възможност да се срещне и със своя приятел, режисьорът и продуцент Мартин Макариев, с когото са обсъдили участието на певеца във филма "Black Files".

   В "Голия обяд" Sully Erna сподели интересни неща, касаещи новия албум и предстоящото турне на GODSMACK. Песните от "When Legends Rise" ще бъдат със специфичен звук и според Erna, с това групата поема известен риск и е твърде възможно някои от феновете на групата да не одобрят посоката, в която музикантите са поели. "Надявам се обаче, ако има един наш фен, на когото новото звучене да не му хареса, на негово място да се появят десет нови, на които "When Legends Rise" да допадне. Албумът е просто нов етап в развитието ни. Самите ние сме вече доста по-зрели като група. Желанието ми е с тези песни, да достигнем до много по-голяма аудитория". А що се отнася до предстоящото световно турне на GODSMACK, Sully сподели, че същинската му част ще започне след 21 юли с концерти в Северна Америка. Очаква се европейската обиколка да е в периода септември-октомври, като отделните дати за Стария континент "се подреждат около концерта ни в София".

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 7.03.2018 20:47:08 отговори + 4 5
Съли е пич!
Колкото до новите неща, подкрепям група или изпълнител, които искат да се развиват (макар и да не ми допадне резултата) и то да го прави в посоката, която съзнателно избира, вместо да тъпче на място и да предоставя посредствен материал. Само идиотите не се променят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клоун 8.03.2018 05:12:55 + 5 3
Тоя не се развива, а се променя заради пазара! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 7.03.2018 19:52:30 отговори + 7 6
Бат' Сали, бат' Сали,
спри да лъжеш долно ти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клоун 7.03.2018 16:44:12 отговори + 5 10
Много лесно заменя феновете... браво на звездата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 7.03.2018 18:12:31 + 1 3
Какво значи да заменя феновете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клоун 8.03.2018 05:11:32 + 3 2
Не можеш ли да четеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 7.03.2018 16:25:27 отговори + 12 18
От Съли Ърна стабилно ще повърна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 7.03.2018 16:24:25 отговори + 2 12
И какво сега... На Съли му омръзна да свири пред 5000 души и иска да свири пред 25 000. Ще успее сигурно, но на каква цена...Накрая явно всичко е пари и слава все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


да бе 7.03.2018 16:29:17 + 11 2
Това за всеки музикант от група, който има соло албуми/турнета, а след това пак с групата прави албуми и турнета ли го казваш?
Или викаш след като има соло албуми да зареже Годсмак и само соло да я кара?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".