Sully Erna се надява да издаде следващ соло албум догодина

26 май 2015, 19:42 ч. 512 / 3 3
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на GODSMACK Sully Erna заявявя, че се надява да издаде втори соло албум догодина. "Работя по материала. Ще е готов, когато е готов. Не бързам, защото нямам срокове и издатели да ми висят на главата. Ще продължа да пиша, когато събера достатъчно песни за албум, ще го издам. Надявам се да е готов да края на тази тази или началото на следващата година и следващата година да го издам." Дебютният албум на Sully Erna, "Avalon", излезе през 2010 г. Наскоро музикантът даде интервю и за Werock.bg.

   На 16 юни Sully Erna и колегите му от GODSMACK ще изнесат първия си концерт у нас. Събитието, което ще се състои на стадион "Лазур" в Бургас, е част от дебютното издание на "Summer Chaos Festival". Освен метъл величията от Масачузетс, на сцената ще видим още групи като PAPA ROACH, BIOHAZARD и AMORPHIS.

 

godsmack1

още за:

Sully Erna


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 27.05.2015 10:37:39 отговори + 3 0
Ади! Чакам ги! И Сълито и албума. Ще се гледа, ще се слуша, ще се кефим. Авалон е чудесен албум. Челистката в него е българка. Можем да се гордеем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моци 26.05.2015 20:40:48 отговори + 4 0
Дано да е в същия дух като Avalon..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 26.05.2015 19:52:15 отговори + 4 0
Първият беше много добър. С интерес ще чакам следващия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".