"Ticketstream" пусна билетите за концерта на KING DIAMOND

2 фев 2006, 10:51 ч. 228 / 2 5
пред./следв.
От 1 февруари ексклузивно чрез "Ticketstream Bulgariа" стартира продажбата на билети за концерта на KING DIAMOND в София. Той ще се състои на 18 май в зала "Христо Ботев", а освен групата на гласовития датчанин на сцената ще излязат и две норвежки - GRIFFIN и THUNDERBOLT.
   С кредитна или дебитна карта електронни билети (е-tickets) за събитието могат да бъдат закупени чрез "Ticketstream Bulgaria" (www.ticketstream.bg), а универсални билети ще се продават в магазините от мрежата на "Тicketstream". И в двата варианта до 15 април цената им ще е 20 лв., а от тогава до деня на концерта - 25 лв. Организатор на проявата, част от мащабното европейско турне на KING DIAMOND, е промоутърската компания "Most of Evil".

   Оторизирани места за продажба на билети "Ticketstream":
София:
магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
Плевен:
Магазин На тъмно - ул. "Дойран" 144
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
Стара Загора:
Магазин На тъмно - Търговски център Сити, ул. "Гладстон"


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.02.2006 19:35:59 отговори + 0 0
Za Varna & Turnovo samo v На тъмно li ste ima bileti ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 3.02.2006 22:03:39 отговори + 0 0
Aaa..az bileti pove4e ot www.ticketstream.bg nqma da si kupuvam..da se nabutvam i da stane kakto na Helloween da im e razvalen komputyra i da me dyrjat pred zalata..dobre 4e se razbu4ah na toq deto no paze6e inak ima6e da 4akame..taka 4e vi prepory4vam da ne se nabutvate za teq "bezcvetni" hartiiki :} Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Trooper 3.02.2006 11:08:27 отговори + 0 0
THUNDERBOLTH група няма:-) Без последната буква - доста са добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АВТОР: 2.02.2006 18:42:35 отговори + 0 0
Първо добър ден и на вас гн:Анонимен.Аз лично смятам,че вероятността да се продават както,вие казвате различни видове билети преди и в деня на концерта не е мисля,че това ще от особенно важно значение.Да определено по важно е тук в този случай е не само цената на билетите,но окончателнят завършек относно преговорите за това наистина важно събитие за нашата страна.Разбира се не трябва да се забравя и как ще протече организационият цикъл на това цялосно действие от страна на организация и главно действащи лица,апропо мрачният-готически крал-"KING DIAMOND".Но наистина това ще бъде един ултра зрелищен момент за всички нас "BG-HEAVY"-фенове.А от тук насетне остава само да си пожелаем,че всичко до заветният 18-май ще бъде наистина ОК.И ще тръпнем в очакване за един наистина зрелищен космополитен-horror спектакъл в,който главно действащо лице ще бъде една толкова безсмъртна и титанична легенда,като mr:"K.DIAMOND". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2006 13:20:36 отговори + 0 0
А ще има ли различни типове билети (както беше на Helloween)? Тъй като последните които съм взимал (Pungent, Anvil, Helloween) са ми доста неприятни. (Луд на шарено се радва) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".