Турнето на Ross The Boss "The Discipline of Steel" ще мине през Гърция през май

23 яну 2017, 11:26 ч. 723 / 2 1
пред./следв.

   Бившият китарист на MANOWAR и настоящ на DEATH DEALER Ross "The Boss" Friedman ще предприеме европейско турне под надслов "The Discipline of Steel" между март и юни тази година. Основната част от датите са в Западна и Централна Европа, но сред няколкото фестивални участия има и гостуване в Гърция. То е на феста "Up The Hammers XII", който ще се проведе в Атина на 26 и 27 май. Освен първите концерти от турнето в Чехия и Австрия (3 и 5 март), това е най-близкият до България концерт на Ross The Boss. На всяко шоу китаристът ще изпълнява "класически MANOWAR сет", заедно с бившият барабанист на "Кралете" Kenny "Rhino" Earl, басистът на SYMPHONY X Mike LePond и вокалистът на LET US PREY Marc Lopes.

 

още за:

Ross The Boss


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепеляшка 23.01.2017 12:52:45 отговори + 5 2
Е на ви MANOWAR близо до нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".