В продажба са допълнителни билети за концерта на PANTERA в София на 26 май

14 апр 2023, 09:15 ч. 1446 / 13 2
пред./следв.

   Организаторите "Fest Team" съобщиха, че пускат в продажба допълнителни количества билети от 80 лв. за концерта на PANTERA, който ще се състои на 26 май в зала "Арена София" (бивша "Арена Армеец"). "Ценните хартийки" са в продажба в мрежата на ticketstation.bg.

   Промоутърите коментират, че от категориите билети 100, 110 и 130 лв. са останали много малко места и най-вероятно те ще бъдат изчерпани в близките дни.

   През миналата година Phil Anselmo, Rex Brown, Charlie Benante и Zakk Wylde обявиха, че ще направят турне, с което ще почетат наследството на PANTERA. Събирането им е одобрено от семействата на братята Abbott с уточнението, че това не бива да се приема като пълноценен реюниън на легендарната група.

 

pantera 2022 live

още за:

PanteraFest Team


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ДДД 18.04.2023 11:40:51 отговори + 2 0
Интересно ми е кои ще подгряват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Helloween 14.04.2023 16:48:15 отговори + 3 6
Tази група не трябва да се казва Pantera!!! Най-малкото заради паметта на Dimebag! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".