Вижте постер и видеоспот за концерта на SMALLMAN в София

20 ное 2014, 14:43 ч. 417 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SMALLMAN показаха постера за концерта си на 29 ноември в клуб Mixtape 5, както и едноминутен видеоспот за събитието. Знаете, специални гости ще бъдат гръцката алтърнатив/етно рок сензация VILLAGERS OF IOANNINA CITY и сръбската груув метъл банда CONCRETE SUN.

В момента тече и балканското турне на SMALLMAN. В събота беше и първият концерт на групата в Гърция. Като специални гости на местните герои Villagers Of Ioannina City, нашите момчета свириха пред 1500 души в разпродадения Fuzz Club в Атина. Утре вечер двете групи ще забият и в солунския Fix Factory of Sound, а следващата събота ще ги видим и в София, в компанията на сръбските валяци Concrete Sun.

Билети за софийския концерт се продават в мрежата на Eventim [поръчай онлайн], като цената им е 15 лева на предварителна продажба, а в деня на концерта и на входа на клуба ще струват 20 лева.

VILLAGERS OF IOANNINA CITY (VIC) e алтернативна рок банда със силно застъпено влияние от гръцкия фолклор. Момчетата събират групата през 2007 и свирят вдъхновяваща комбинация от алтернативен пост/сайкъделик рок, съчетан с автентична народна музика от района Епирус, Гърция. Тя се характеризира с многопластово звучене, специфични ритъм и мелодии и традиционното за там вплитане на кларинет. Дебютният им албум ”Riza“ излезе тази година и предизвика истински фурор в гръцката независима сцена. В момента Villagers of Ioannina City са на мащабно турне в родината си, като концертите им се посещават от публика между 500 и 1000 души на вечер.

CONCRETE SUN са от Нови Сад и свирят напомпан южняшки груув/стоунър метъл с щипка гръндж. Вторият им албум "Eight" излезе по-рано тази година през лейбъла Miner Recordings под одобрението на критика и фенове, а групата записа серия успешни концерти извън родината си, включително и в България.
Concrete Sun са на сцена от 2009 и са една от най-бързо набиращите скорост сръбски банди. Дебютният им албум от 2011 "Sky Is High" им донесе серия позитивни ревюта в световния ъндърграунд и ги прати на сцената на фестивали като Exit и Sziget. Песните им са директни, рифови и напомнят за силните години на груув и садърн метъла от 90-те и банди като Down и Ugly Kid Joe.

Турнето на SMALLMAN ще премине през Букурещ, Нови Сад, Ниш, Атина, Солун и ще завърши с концерта в Mixtape 5 на 29 ноември.

Фотограф на снимката Ивайло Петров, постпродукция Емануела Беловарски.




Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".