Аутопсията не установи причината за смъртта на басиста на SLIPKNOT

26 май 2010, 06:17 ч. 239 / 1 10
пред./следв.
Първоначалната аутопсия не е успяла да установи причината за смъртта на басиста на SLIPKNOT Paul Gray, който бе намерен мъртъв в хотелска стая в Айова на 24 май. В момента се очакват резултатите от токсикологичните тестове, а приключването на всички изследвания може да трае до 4-6 седмици. На този етап е сигурно едно - няма признаци от травма или насилие и че Gray е бил мъртъв от няколко часа преди тялото му да бъде открито.

   Останалите членове на SLIPKNOT дадоха 8-минутна пресконференция по повод кончината на своя колега и приятел, видео от която може да гледате по-долу. Участие в пресконференцията взима и съпругата на Paul - Brenna.

още за:

Paul Gray


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Maiden_fan 11.06.2010 20:46:13 отговори + 0 0
упс ... сори за "ништо" личното , исках да кажа нищо,но просто се ядосах .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden_fan 11.06.2010 20:43:59 отговори + 0 0
Taka... значи никога не съм ги харесвал като група , но все пак за да правиш музика се изисква голяма доза усиля и много талант и това понякой път идва в повече на някой хора както в случая... просто немога да си представя какво им е на слипнот в момента...
пс. Конане голям си тъпак братле, ти губил ли си близък да знаеш колко е гадно? Нито един от тях не се държи фалшиво. Това че ти не го разбираш си е ТВОЙ ПРОБЛЕМ . Ништо лично ... просто си идиот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Maggot 27.05.2010 00:10:27 отговори + 0 0
Пол, както каза Кори наистина е основна част от Слипнот...един от основателите на групата. Естествено не го познавам лично, но съм съпричастен към участта му и скърбя заедно със всички негови фенове, близки и колеги от групата. Голяма загуба за сцената на тежката музика. Почивай в мир братко. Ще бъдеш запомнен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bobisgu4 26.05.2010 22:15:31 отговори + 0 0
нямам търпение да разбера от какфо е починал Paul. SlipKnoT ще си намерят нов басист но мо е яд 4е няма да е както преди. На този етап предполагам че сега е подобре да мине известно време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 26.05.2010 21:29:14 отговори + 0 0
Забранено е:... писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; ..... писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. п. коментари;
Конъне, ти си тъп Трол ! Подигравките с човешката смърт и скръб няма да ти донесат добро,да си знаеш!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 26.05.2010 11:48:10 отговори + 0 0
Аз лично нищо фалшиво не видях, хората си бяха доста разстроени, някои даже не можеха да кажа и 1 дума.
Иначе съвсем често и обективно казано, Пол винаги е имал проблеми с наркотиците, ако не се лъжа е влизал в затвора за притежания, както и няколко пъти са го хващали да кара в "странно" състояние...но това няма значение. R.I.P.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 26.05.2010 11:42:46 отговори + 0 0
Ей конън. Ето ти една здрава българска. На майка ти мръсната умряла путка. Тапак. Фалшиф е хуя ти смотаняк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morty 26.05.2010 11:37:37 отговори + 0 0
Е наркотиците не прощават за съжаление,сега сигурно и след втората аутопсия пак ще измислят,че нещо не може да се разбере точно каква е причината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

конън 26.05.2010 11:24:44 отговори + 0 0
хаха, колко фалшиви изгеждат, пръснах се от смях, особенно тоя Кори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RIP Paul Gray 26.05.2010 10:10:48 отговори + 0 0
направо си се наревах на това видео Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".