Chris Norman: "Българите са по-щастливи от преди"

23 сеп 2015, 11:59 ч. 2066 / 11 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Още когато бил на 3 години, Chris Norman излязъл на сцената, за да завърши концерта, в който участвали неговите родители. На 7 той получава първата си китара, а на 11 Крис се запознава с Алан Силсон и Тери Атли, които са едни от бъдещите членове на Smokie. По всичко личи, че за Chris пътят на славата е бил предначертан. Но най-важното от всичко е, че той просто обича това, което прави.

През 1973 Smokie покоряват класациите и започват да изваждат хит след хит.
През 1986 година Chris Norman решава да се отдели от групата. Успехът му продължава да го следва и той създава безброй хитове.
И сега, в 2015 г. Chris Norman се завръща на сцената с чисто нов солов албум, наречен “Crossover”. Албумът излиза на 18.09.2015 г.
Крис създава албума за 5 месеца и в него включва 13 песни, като “Waiting” е първият сингъл от “Crossover”.
Бившият фронтмен на Smokie решава да работи върху всяка една песен, която е измислил, без значение от посоката. Той не обръща внимание дали тя е рок или кънтри, или някакъв друг стил. Най-важното за него е да е добра песен и да пасва на гласа му.

За първи път Chris Norman идва в България през 1983 г. и от тогава той посещава страната ни няколко пъти. Първият му “сблъсък” с родината ни обаче е доста шокиращ за него, тъй като той, заедно със Smokie, идват от Америка и още със стъпването си в България усещат, че сякаш са попаднали в друг свят. Според Крис сега българите сме много по-добре от преди и просто вече му изглеждаме по-щастливи. Е, няма как да не сме щастливи, когато звезда от такъв ранг отново избра да включи България като част от турнето си.
На концертите, които предстоят в България, със сигурност ще чуем освен много от познатите хитове на Крис, също и песни от новия му албум Crossover.

Chris Norman ще пее в 4 града в България. Първият от поредицата е на 18-ти октовмри 2015, в София. На 19-ти октомври Крис ще пее в чисто новата зала “Колодрума” в Пловдив, а озвучаването ще бъде по последен писък на техниката. На 21-ви октомври на ред е град Бургас, в Държавната опера, а на 22-ри октомври, Крис завършва обиколката си на България с концерт във Варна – Първият голям концерт след обновяването на зала „Конгерсна“.
Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове - "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight", „Oh Carol", „Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".

Билети може да закупите на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн – в системата на Eventim [поръчай].

 

chris-norman-sofia1

още за:

Chris NormanArt Bg


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 24.09.2015 10:09:15 отговори + 2 4
за кое сме по щастливи сега??
За това че сме роби на чужденстранни(Хамерикански ) колонизатори идващи тук консумирайки малкото от блага които имаме.
Или за това че ни третират като държава от не от 3-тия ,а незнам кой свят, и като хора 2-ра употреба,изстисквайки ни до последна жизнена капка за да ни подхвърлят шепа центове ли??
Или може би сме щастливи защото хора работещи по 30-40+г взимат по 50-100$ пенсия.
или защото средната работна заплата ни е около 300-400 $ .Това ли ни е щстието питам ви Аз ??
Му ебем майката на шибания задокеански педераст. Не че съм харесвал некога смоуки , никога не съм слушал нищо от соловите му неща ,ама след като прочетох глупости които е написал или може би вие жълти драскачи сте съчинили никога нямам и намерение нито да му ходя по концертите или да му слушам музиката,да се връща в америка и никога да не се връща при нас.
Приятен днен ви желая на всички вас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неванко от Немонтана 24.09.2015 10:44:44 + 2 1
А за кое си щастлив преди. Да си роб на пияни малоумни руснаци и да искат да те направят 16 република на СССР?
Да се редиш на опашки за банани и за Кока Кола и да не дават повече от 2 кг на човек? Да гледаш през витрините на Кореком най-обикновени западни стоки все едно са предмети от бъдещето? Да не можеш да пътуваш в чужбина, ако не си на когото трябва роднина? И мога да ти изброявам цял ден.
И да - предпочитам да съм роб на американци и германци, но не и на тъпи руснаци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

злобчо 23.09.2015 18:17:50 отговори + 1 7
Да,и мен ме дразни тази тъпотия всеки път... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dfgsdfg 23.09.2015 18:07:18 отговори + 3 8
Това "Получихме следното съобщение:" е супер дразнещо! Ясно е, че нещата, които публикувате са основно копи/пейст от прес-рилийзите, не е нужно да го натяквате преди всеки материал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".