Chris Norman пристигна в София

17 окт 2015, 18:24 ч. 1884 / 14 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 18 октомври в Зала 1 на НДК започва българското турне на рок легендата Крис Норман, който ще зарадва българската публика както с вечните хитове на групата Smokie, така и с чисто нов репертоар от последния му албум Crossover (на музикалния пазар от септември).

Звездата пристига у нас ден по-рано, за да се разходи из любимата си София, а изискванията му за кетеринга са прости: добро уиски, мляко, вода, пресни сокове и плодове, първокачествено българско вино и шампанско.

За храната си Крис Норман се доверява на италиански майстор готвач – Марко Лукиари от Trattoria Il Maestro Giuseppe Verdi. Той ще сътвори за рок легендата авторско ястие с пилешко месо и зеленчуци от предварително одобреното меню на ресторанта. Маестро Лукиари е от Неапол и е специалист в приготвянето на гениалната италианска cucina povera - „бедна кухня“, която разчита на натуралния вкус на всяка една съставка, без марината и подправки, с минимална обработка. Точно така се храни и Крис Норман и това е причината да се спре на Траторията в София.

След столицата ,турнето на рок легендата продължава на 19 октомври в чисто новата зала “Колодрума” в Пловдив, на 21-ви октомври в Държавната опера в Бургас, а на 22-ри октомври Крис завършва обиколката си във Варна – с първи голям концерт след обновяването на зала „Конгерсна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове - "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight", „Oh Carol", „Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".

Билети може да закупите на място, в бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн.

 

още за:

Chris Norman


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Peter Pan 18.10.2015 23:18:38 отговори + 2 3
Честно, има ли хора преди дименционна възраст, нанкоито им пука за готварските пиари около концерт на следпенсионна звезда? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 18.10.2015 12:43:12 отговори + 2 3
Категорично прилича на Богдана Карадочева! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фил Геронто 18.10.2015 10:51:25 отговори + 3 4
тая новина ме кара да обичам баба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorry 17.10.2015 22:11:41 отговори + 2 5
Ще сме на Violentory Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".