Chris Norman открива обновената зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна

28 юли 2015, 10:32 ч. 1761 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първият грандиозен концерт след ремонта на Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна ще бъде на рок легендата Chris Norman. Характерният глас на превърналата се в класика английска софт рок банда „Smokie" пристига в морския град в рамките на голям европейски есенен тур, който ще премине и през София, Пловдив и Бургас.

Крис Норман идва в морската столица на 22 октомври. Организатор на концерта е промоутърската компания АРТ БГ, а гостуването на обичания от поколения фенове британец във Варна се осъществява с подкрепата на Община Варна.

Крис Норман и неговата банда ще бъдат първите музиканти, които ще излязат с голям концерт на сцената на обновената Зала Конгресна на ДКС. Това е първото събитие, на което варненската публика ще може да оцени предимствата на новите сектори, които са реконструирани така, че всички седящи места да имат отлична видимост към сцената.

Билетите за концерта на Крис Норман са продажба от утре, сряда (29 юли), като организаторите са предвидили специална промоция - първите 500 билета ще са с 10 лв. по-евтини. Цените започват от 30 лв., като най-скъпите са по 60 лв., а докато трае промоцията цените са от 20 до 50 лв. Могат да се закупят от Касите на ДКС Варна, касата на Летния Театър, магазини Пикадили, бензиностанции OMV, както и от eventim.bg [поръчай онлайн].

 

chris-norman-sofia1

още за:

Chris NormanArt Bg


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".