Chris Norman с концерт в София на 18 октомври

11 мар 2015, 10:03 ч. 1487 / 6 1
пред./следв.

   "Арт БГ" разпространиха следното съобщение:

Легендарният вокалист и основател на рок бандата Smokie Chris Norman се завръща в България.

Едва ли има някой, който да не е запявал поне веднъж на караоке вечните парчета Living next door to Alice, Oh Carol, или Have you ever seen the rain.

Веднага след като Крис Норман изпълнява песента "Living Next Door to Alice", тя достига първото място в класациите в Австрия, Германия, Ирландия, Холандия, Норвегия и Швейцария. От този момент кариерата на Крис Норман започва да процъфтява. Дуетът му с британската певица Suzi Quattro, "Stumblin'In е един от най-слушаните балади.

Парчетата на  Крис Норман носят духа на 70, 80 и 90-те. Той е известен като вокалист и основател на Smokie, но през 1986 г. започва своята солова кариера. Познатата на всички  "Midnight Lady" го изстрелва на върха на музикалните чартове. Само в Германия баладата продава над един милион копия, а в цяла Европа десетки пъти повече. Крис Норман е добре познат както в Европа, така и в Щатите и Австралия. На 18 октомври и българската публика ще припява с него най-известните хитове като ”Ordinary Heart", "Sarah You Take My Breath Away", "Broken Heroes", “Be my babe”, "Some Hearts Are Diamonds", “Give a little love”, “Get it on” и т.н.  Крис Норман изпълнява вечните парчета на Смоуки, съчетаващ различни музикални жанрове като рок, кънтри и класическо пиано.

Крис Норман, 18 октомври, зала 1 НДК 19.00 ч.

Билети в мрежата на Евентим [купи билет онлайн]. Първите 300 билета са на промоционални цени. Промоциата  важи до изчерпването на количествата.

 

chris-norman-sofia1

 

още за:

Chris Norman


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 11.03.2015 10:53:50 отговори + 3 1
,, Have you ever seen the rain,, e написана от Джон Фогърти-CCR-1971год.Кавърът на Смоуки е1995год.- ако е запявана, то е заради Кридънс Клиъруотър Ривайвълс и оригинала. Крис има прекрасен глас, но е повече в стил поп,отколкото рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".