Chris Norman открива новата многофункционална спортна зала в Пловдив

6 юли 2015, 13:27 ч. 2346 / 8 7
пред./следв.

   На пресконференция, дадена в Община Пловдив от кмета инж. Иван Тотев и продуцентите на "Art BG", стана ясно, че първият концерт в новата многофункционална зала "Колодрума", ще е на рок легендата Chris Norman.

   Шоуто е планирано за 19 октомври от 19:00 ч, ден след гостуването на певеца в София. Според техническите параметри, залата е предвидена за 28 вида спорт и е единствената зала в Югоизточна Европа с покрита писта за колоездене. Специален екип инженери ще настроят акустиката в залата. За концерта ще бъде инсталирана чисто нова, немска ("D and B") озвучителна техника. Залата разполага с около 7400 места (за концерти).

   Организаторите от "Art BG" обещаха огромни LED-стени (екрани) и няколко видео камери за близки планове, както и специално разработена осветителна система за шоуто на Chris.

   "Всяко начало е трудно, но с общи усилия ще направим този концерт - събитието на годината в Пловдив", каза Даниел Стефанов - продуцент на "Art BG".

   Звездата на SMOKIE - Chris Norman идва с истинско "хит-шоу".
В порграмата му са заложени незабравими парчета като: "Midnight Lady", "Living next door to Alice", "Oh Carol", "Darlin'", "Ordinary Heart", "Be My Babe", "I'll Meet You at Midnight", "Mexican Girl" и още много мегахитове.
На пресконференцията, бе обявено още, че билетите са вече в продажба, а цените им са от 30 до 60 лв. Освен това са предвидени и промоционални билети. Първите 500, стигнали до касите или поръчали онлайн, ще получат 10 лв. отстъпка. "Пропуските" може да намерите на касите пред Общината и в мрежата на "Евентим" (поръчай онлайн).

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 17.08.2015 14:09:16 отговори + 0 0
Добро начало. Слабо, но добро. Надига се надеждата,ч е в тази зала ще гледаме най-накрая и ние в Пловдив малко рок и метъл. Не може да се разчита винаги на Античния театър (демек само лятото) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виру Факис 6.07.2015 15:12:17 отговори + 2 8
За този пенсиониран кресльо 60 кинта? Ку-кууу! Ку-кууу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ушикава 6.07.2015 22:05:46 + 2 2
Абе, Тотев, ти беше почитател на хард и хеви рока!?! Да беше поканил някоя приятна хард рок банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 6.07.2015 14:28:47 отговори + 6 1
Аве, майна, как можахте Колодрума да я кръстите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 17.08.2015 14:10:23 + 0 0
"Армеец" името по-ли ти харесва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зле 6.07.2015 13:48:02 отговори + 3 12
Нова зала, стара муцуна! Толкова млади звезди има! Това ли ще е духа на тази зала? Постоянно се повтаря едно и също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По-зле 6.07.2015 13:49:14 + 12 2
Младите муцуни не пълнят големи зали. Ти къде живееш, че още не си го разбрал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".