Chris Norman ще раздава автографи на летище "София"

19 мар 2013, 11:42 ч. 253 / 2 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Утре – 20 март в 16:15 часа фен клубове от цялата страна ще посрещнат на втори терминал на летище София своя фаворит, гласът на SMOKIE Chris Norman. Рок легендата пристига ден по-рано за турнето си в България. Още преди седмица нетърпеливи фенове изпращат множество имейли с въпроси около гостуването на звездата. „Толкова предани почитатели като тези на Chris Norman не сме виждали никога досега!“ – споделят организаторите от Art BG.

   Самият Chris Norman се вълнува много от предстоящата среща и с радост ще се заснеме с всеки един и ще даде автографи.

   Всички фенове, които искат да получат автограф лично от звездата, могат да го направят само и единствено по време на това грандиозно посрещане! След летището артистът и неговият бенд ще отпътуват към парк-хотел "Витоша", където ще прекарат вечерта в релакс и в уютната обстановка на ресторант "Тоскана".

   Очакваме с нетърпение да видим тълпата от посрещащи, която ще ни зареди с емоции за предстоящите концерти и ще припомни годините, когато феновете са чакали с дни своите любимци, само за да изкрещят името им с фразата „Обичаме те!“.

   Концертите ще бъдат на 21 март във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 19 часа и на 22 март в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

   Билети се продават на Билетен център НДК София, на Туристически информационен център Велико Търново и в мрежата на магазини "Пикадили", "Офис 1", "Германос", бензиностанции "ОМВ", както и онлайн в системата на Eventim.bg. Цените са от 20 до 80 лева.


   Преди два дни ви представихме и интервю с Chris Norman, дадено специално за сайта ни.
Chris Norman poster

още за:

Chris NormanArt Bg


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.03.2013 23:03:43 отговори + 0 0
Кви пиано барове, бе, пич? Преди две-три години този разпродаде Зала 1 - 3500 човека. Сега отново ще го направи, а вероятно ще позапълни и доста голяма зала в Търново. На кой свят живееш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oscar 19.03.2013 20:50:57 отговори + 0 0
(rofl) Mного се заблявах с тази новина. И какво турне? Направо да удари към пиано баровете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зоикс 19.03.2013 11:54:43 отговори + 0 0
Една приятелка от Норвегия пристига със същия полет :O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".