DE/VISION честват 20-годишнина, остават броени дни до гостуването у нас

22 май 2008, 09:57 ч. 134 / 1 0
пред./следв.
1500 се оказаха щастливците, успели да се сдобият със скъпоценния билет за концерта, посветен на 20-годишнината от създаването на DE/VISION в Берлин. Билетите за събитието са били буквално разграбени за по-малко от седмица и едва ли някой е останал разочарован. Steffen Keth и Thomas Adam със сигурност са успели да изненадат дори и най-верните си фенове с неизпълнявани досега на живо песни. Специално за вечерта, в зрелищна мултимедия са били събрани любителски кадри от всички турнета на групата и снимки на фенове с членовете на бандата от ранните им изяви до наши дни.

   За гостуването си в София на 31 май, DE/VISION подготвят сетлист, избран специално за българската публика, издадоха организаторите от depeche-mode.org. Веднага след концерта ще започне афтър-парти, посветено на Thomas Adam (клавишни), който ще празнува рождения си ден в компанията на родните фенове. Екипът на организаторите е подготвил торта и подаръци, като не са пропуснати и гостите. Входът за афтърпартито ще бъде безплатен за всеки присъствал на концерта. Билетите струват 30 лв. и могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на "Ticketstream". Входът в деня на концерта ще бъде 38 лв.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".