DE/VISION очакват с нетърпение втория си концерт в София

6 окт 2010, 11:00 ч. 120 / 1 2
пред./следв.
10 дни преди гостуването си в София фронтмена на DE/VISION Щефен Кет сподели специално за българските си почитатели:

   "След първото ни шоу през 2008 г. в София, с нетърпение очакваме отново да се видим с нашите фенове и приятели в България. При това си гостуване ще представим както най-известните си песни като "Your Hands On My Skin" и "Try To Forget", така и нашият нов албум "Popgefahr". Идваме, за да празнуваме заедно рождения ден на сайта. Двамата с Томас сме развълнувани от бъдещата ни среща с публиката.!"

   Томас Адам, автор на текстовете на песните, отговаря на въпросa: Какво ви зарежда с идеи за вашите песни?

   "Животът е вдъхновение за това, което правим. В моите текстове става въпрос за това как виждам света, как се чувствам и в какво вярвам. Понякога пиша и за лични преживявания, въпреки, че се случва да смесвам реалност и фантазия. Песента 'Aimee' е добър пример за това. Никога не съм познавал момиче с такова име, но момичето като личност съществува."

   Нетрадиционен метод за запознаване на феновете с новия албум са избрали от Depeche-Mode.org – със съгласието на групата в сайта на организаторите, профилите в "MySpace" и "Facebook" ще бъдат предоставени за свободен даунлоуд mp3-рингтонове с най-култовите моменти от песните включени в новия албум.

   Припомняме, че събитието по-случай 5-ия рожден ден на обществото на феновете на DEPECHE MODE в България Depeche-Mode.org ще се състои на 16 октомври (събота) в "Sofia Live Club". Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg – предварителна продажба 20 лв. на входа в деня на събитието 25 лв.
Програма на 5-ия рожден ден на Depeche-Mode.org:
21.00 - warm-up сет DJ Shunt (сет записан в USA специално за събитието)
22.00 - концерт на DE/VISION
24.00 - DEPECHE MODE Party с DJ julianep и DJ The Fein


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Марияна 6.10.2010 18:40:11 отговори + 0 0
И ние ги очакваме с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 6.10.2010 13:41:56 отговори + 0 0
йе-йе-йеее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".