Организаторите на концерта на DE/VISION в София им подаряват звезда

29 май 2008, 10:20 ч. 127 / 1 4
пред./следв.
Група DE/VISION кацна днес в София. Steffen и Thomas бяха посрещнати на българска земя от ентусиазирани фенове, дошли да получат автограф още на летището. След кратката среща с почитателите си, групата потегли за планираните медийни изяви. На въпроса какво очакват от българските фенове, Thomas - кийбордист на групата, отговори: "Нямам представа колко фенове имаме в България, колко голямо е обществото, слушащо този тип музика. С нетърпение обаче, очаквам да науча отговорите на тези въпроси."

   Организаторите от depeche-mode.org ще подарят звезда на рожденика Thomas Adam. Нощното небе ще се огрява вече и от истинска звезда, носеща името DeDE/VISION, а неин собственик ще е именно Thomas. Преди седмица DE/VISION отпразнуваха с юбилеен концерт в Берлин 20 години от качването си за първи път на сцена, а сетлиста в София ще събере тези звездни години в почти двучасов концерт, на който ще могат да се насладят родните фенове.
   Както вече ви информирахме, с това купонът няма да приключи - веднага след концерта започва официалното афтърпарти, отново в парти център "4КМ", на което ще присъстват безплатно всички закупили билет за концерта.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shat 29.05.2008 23:33:23 отговори + 0 0
леле даже казали досущ същото дето го пише от 5 дни в интервюто за програмата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blixa 29.05.2008 14:24:22 отговори + 0 0
ама те не са кацнали още,къде ги видяхте бе,Нострадамуси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2008 13:22:10 отговори + 0 0
евтини трикове за привличане на публика за концерта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blixa 29.05.2008 13:10:28 отговори + 0 0
вие луди ли сте бе,хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".