Don Airey гостува в Габрово на 17 май?

17 апр 2008, 21:20 ч. 532 / 8 11
пред./следв.
Клавиристът на DEEP PURPLE Don Airey вероятно ще посети Габрово на 17 май (празника на града) със своята банда. Датата присъства на официалните сайтове на двама от музикантите в групата - Bernhard Welz (ударни) и Doka Kaitner (китара). Съставът се допълва от Carl Sentance (вокали; KROKUS), естествено - самият Airey на клавишните, а засега басистът е неизвестен, като по неофициални сведения има вероятност това да е титулярният четириструнник на PURPLE Roger Glover, а в ролята на подгряващи ще бъдат местните прогресив метъл герои PANTOMMIND. Ще ви държим в течение за евентуално потвърждение на събитието.

още за:

Don AireyDeep Purple


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hyvää 4.09.2008 03:45:31 отговори + 0 0
единствената група(с незапомнено име), която не можа да участва на тоя фест си спретна след това самостоятелен концерт в читалището на Русевци(тогава село - сега квартал на Габрово) като очакваше да свири пред максимум 50-ма верни другари
за лош късмет от града с последните автобуси се изсипа тълпа от около 300 добре напоени почитатели, която почна да вдига ужасна врява пред заключените врати на читалището(групата се беше заключила размишлявайки дали да рискува или да се измъкне тайно през задния изход)
в крайна сметка се престрашиха и тълпата нахлу с рев вътре където ги чакаха малко стресираните музиканти включени в стари лампови грамофони като заместители на липсващите маршали
данданията стана ужасяваща и като капак на всичко някой почна да хлопа отвън по камбанката за събиране на овцете и кравите на селото
местните естествено не издържаха и проведоха поредица от телефонни разговори с тогавашната милиция
след което настана абсолютният хаос
някои се опитаха да избягат през полето за към града, други прекараха нощта в районното, трети като мен така и не разбраха какво стана
в Пилето на следващата вечер беше весело
естествено
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyvää 4.09.2008 03:24:21 отговори + 0 0
Габровец - не помниш щот си малък сигур
през 1990-та в Габрово имаше фест на който свириха 14(четиринадесет!) габровски метал групи само с авторски парчета в които групи свириха почти всичките сегашни и бивши членове на Пантоммайнд(Лавендър Хейз) - кой в Монумент, кой в Сириус, кой в Орион, Динамика, Енергия, УЗЗУ(култови пънкари), Агрегат, Нойз Гейт(групата на Тюлена, Чепанов, Акулата, Молеца и тн.), Йелоу Роуз(Въса им беше пианист - сега е порнозвезда в Испания - а тогава си поряза показалеца на стария немски роял на сцената докато се опитваше да прави рокенрол слайд - после рояла беше в кръв), Терминъл Екзистънс(тогава Бойлинг Блъд)
залата(Възраждане - по късно спрягана като Израждане и Прераждане) се пукаше по шевоветте а отвън на студа имаше около 1000 човека от цялата област които беснееха, че не могат да влязат, защото нямаше къде игла да хвърлиш
единственият гостенин от софия беше някакъв писач от тогавашния вестник Ритъм на който не му обърнаха никакво внимание и той си замина след концерта потресен и обиден и написа само два реда че габровци били извратени защото всичките групи свирили само метал
след концерта в Пилето имаше погром
естествено
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Габровец 19.05.2008 00:28:50 отговори + 0 0
ооооо даааааа!!!!
невероятен концерт беше!!
никога не бях свидетел на такова нещо в родния си град, за което трябва да благодарим на новия кмет
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 18.04.2008 13:36:38 отговори + 0 0
Да, те са. А пък как подгряха Fates Warnign навремето, ако знаеш... По-добри бяха от хедлайнърите :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 18.04.2008 13:33:01 отговори + 0 0
Не, че е по темата, но тия Pantommind не подгряха ли Хелоин втория им концерт в Зимния? Много добре бяха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 18.04.2008 09:03:58 отговори + 0 0
Fanatik Priest гарантирам ти, че ще ги харесаш повече на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 18.04.2008 09:02:49 отговори + 0 0
17 май - празник на Габрово??? Хора аз съм от Габрово и ви казвам че празника е на 21-ви...Радвам се че тая година няа да има сбирщина курвенца дето да ми хленчат на сцената. Винаги ме е било срам от тва че тук се канят само чалгаджийки, а в далеч по-чалгарски Ловеч идват истински рок-величия...но той и кмета беше такъв, че се чудя как изобщо се говори за Габрово. Голямата ни гордост обаче са Пантоммайнд, даже барабаниста им ни беше ди-джей на бала преди време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 17.04.2008 23:36:15 отговори + 0 0
Подходящ повод най-накрая да видя момчетата от PANTOMMIND, че от диска им не става ясно на живо как са Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 17.04.2008 22:33:46 отговори + 0 0
Още заглавието ми даде яснота по този въпрос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 17.04.2008 22:33:17 отговори + 0 0
...удома , с бира и семки в ръка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 17.04.2008 21:55:40 отговори + 0 0
След предпоследното изречение става ясно, че вече е знам къде ще съм на 17-ти Май! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".