EAGLES OF DEATH METAL издават концертно CD/DVD от зала "Олимпия" в Париж

9 май 2017, 08:05 ч. 549 / 8 3
пред./следв.

   EAGLES OF DEATH METAL ще издадат лайв CD/DVD-то "I Love You All the Time - Live at the Olympia in Paris" на 4 август чрез "Eagle Rock Entertainment". Силно емоционално зареденият диск ще включва песните "Complexity", "Don't Speak (I Came To Make A Bang)", "Cherry Cola", кавъра на DURAN DURAN "Save A Prayer", "I Want You So Hard (Boy's Bad News)" и др.

   Чрез този концерт бандата символично завършва шоуто си от ноември 2015-а в зала "Батаклан" във френската столица, на което 89 души намериха смъртта си след терористична атака. През февруари 2016 г. EAGLES OF DEATH METAL се завърнаха в Париж и посветиха новия концерт на жертвите от ноември. Формацията е в състав: Jesse Hughes (вокали, китар), Joshua Homme (ударни), Dave Catching (китара), Matt McJunkins (бас), Julian Dorio (ударни), Eden Galindo (китара) и Tuesday Cross (клавишни). Траклист и обложка:

01. Intro: Il Est Cinq Heures, Paris S'Eveille
02. I Only Want You
03. Don't Speak (I Came To Make A Bang!)
04. So Easy
05. Complexity
06. Whorehoppin' (Shit, Goddamn)
07. I Love You All The Time
08. Cherry Cola
09. The Reverend
10. Got A Woman
11. I Got A Feelin' (Just Nineteen)
12. Stuck In The Metal
13. Miss Alissa
14. I Like To Move In The Night
15. Secret Plans
16. Wannabe In L.A.
17. Bag O' Miracles
18. Save A Prayer
19. I Want You So Hard (Boy's Bad News)
20. Speaking In Tongues

 

още за:

Eagles Of Death Metal


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име и псевдоним (задължите 9.05.2017 10:15:26 отговори + 2 0
Дай сега да изкараме некой лев от трагедията на хората,докато още е прясно.Пари,пари,париии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 9.05.2017 14:22:51 + 2 0
Присъединявам се. Не може да осребряваш всичко и да го превръщаш в пари. Вероятно ще обявят, че част от парите от диска отиват за благотворителност, за жертвите, в памет на еди кого си, за организации за бежанци и др., но това не променя факта, че се есплоатира една трагедия, за която групата няма никакъв принос, освен че се е случила по време на техен концерт. Не казвам да забравим, но не казвам и да се възползваме. Някои ще отговорят, че всичко реклама, всичко е пари, всичко е шоубизнес, ама не е така. Има си и някакви морални граници. Не са писани, но всеки ги усеща вътре в себе си. Освен акулите от шоубизнеса, вълците от Уолстрийт и българските телефонни измамници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bowie му майката 9.05.2017 22:51:08 + 0 0
Пичове, съгласен съм с казаното от вас, но имам усещането че стке разбрали, че издават на живо концерта, по време на който се случиха терористичните атаки. Както е упоменато в статията, видеото е от концерт, който бандата изнесе след трагедията, в памет на загиналите. Не намирам нещо нередно в излизането на такъв лайв, един вид заявка, че живеем в прогресивна Европа, не приемаме такъв радикализъм и дори подложени на него не смятаме да променяме живота, който с много борби сме си изградили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".