EAGLES OF DEATH METAL все пак свириха с U2 в Париж, вижте видео

8 дек 2015, 10:31 ч. 903 / 7 4
пред./следв.

   Ирландските легенди U2 осъществиха отложения си от 14 ноември концерт в Париж, Франция на 6 декември. Събитието бе изключително емоционално и акцентираше върху трагедията от миналия месец, когато над 130 души загубиха живота си при няколко координирани терористични атаки. Най-голям брой жертви имаше в зала "Батаклан", където изнасяха концерт EAGLES OF DEATH METAL. Преди шоуто на 6-и се появи информация, че те ще вземат участие като специални гости на концерта на U2, а в последствие това бе опровергано. В крайна сметка обаче Jesse Hughes и компания излязоха на сцената, редом до Bono и колегите му, за съвместно изпълнение на кавъра на Patti Smith "People Have The Power". По-долу може да видите видео от събитието, заснето от фен в публиката.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 9.12.2015 01:34:16 отговори + 1 0
Ю2 са меркантили - жалко , но факт..всички като забогатеят стават.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

md13 8.12.2015 13:08:55 отговори + 10 7
Почитам колко е емоционално това за французите и EODM, ама тоя Боно има ли случай да е пропуснал покрай някое събитие да се покаже каква велика Майка Тереза е?
Големият хуманист, ама в същото време се покрива от данъчните в Ирландия. Албумите на U2 от 80те са вечни класики, но Боно е същият лицемер като повечето политици...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

31md 8.12.2015 22:02:44 + 1 3
Пост, типичен за българин- зъл и жлъчен. Важното е, да мразим някого. Чак пък и, че се покривал от данъчните в Ирландия знаете! Много сте осведомен! Браво! Надявам се, спите спокойно и като пеленаче, защото сте си платил данъка за наследствената 38 кв.м гарсониера в Надежда 16та част... Господин md13, когато Вие станете известен, богат и влиятелен толкова, колкото е Боно, тогава можете да давате някакви оценки и да съдите. А, до тогава, можете да си хрускате слънчогледови ядки в семеен промопак и да се наслаждавате на изгледа от кухненския прозорец на гарсониерата Ви с платен данък, и да слушате...Ю Ту. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

md13 9.12.2015 11:11:37 + 0 0
Брей, как си ме разконспирирал(а)! Относно "пост, типичен за българин" защо не видиш (пак в коментарите) какво е мнението на англичаните за Боно:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3348466/Eagles-Death-Metal-return-Paris-time-Bataclan-attack-following-rumours-band-perform-alongside-U2-concert-city.html

На мен ми се струва, че си описал(а) собственото си битие и търсиш на кого да си го изкараш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".