EAGLES OF DEATH METAL с официално изявление за терористичните атаки в Париж

18 ное 2015, 20:48 ч. 1073 / 7 0
пред./следв.

   Страничният проект на Josh Homme от QUEENS OF THE STONE AGE и вокалиста Jesse Hughes - EAGLES OF DEATH METAL - разпространи официално изявление по повод трагедията, разиграла се на 13 ноември по време на техен концерт в Париж, Франция. Ето какво гласи то:

Бандата вече се прибра на сигурно по домовете си, но още сме ужасени и се опитваме да осъзнаем какво се случи във Франция. Мислите и сърцата ни са преди всичко с нашия брат Nick Alexander, другарите от звукозаписната ни компания Thomas Ayad, Marie Mosser и Manu Perez и всички приятели и фенове, чиито животи бяха отнети в Париж, както и техните приятели, семейства и близки.

Въпреки че сме потънали в мъка за жертвите, феновете, семействата, гражданите на Париж и всички, засегнати от тероризма, сме горди да застанем заедно с нашето ново семейство, сега обединено от общата цел за любов и състрадание.

Искаме да благодарим на френската полиция, ФБР, Държавния департамент на САЩ и френското Външно министерство и особено на тези, които бяха с нас на място и които ни помагаха по възможно най-добрия начин по време на това невъобразимо изпитание, доказвайки още веднъж, че любовта надделява над злото.

Всички концерти на EAGLES OF DEATH METAL към момента са отменени, докато не бъде съобщено друго.

Vive la musique, vive la liberte, vive la France, and vive EAGLES OF DEATH METAL.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".