През февруари ще излъчат документален филм за EAGLES OF DEATH METAL и терористичните атаки в Париж

3 ное 2016, 06:26 ч. 568 / 8 1
пред./следв.

   "HBO Documentary Films" обявиха, че ще излъчат документалния филм "Eagles Of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)" през февруари 2017 г. Той ще проследи събитията от ноември 2015-а, когато десетки души загинаха при терористична атака по време на концерт на EAGLES OF DEATH METAL в зала "Батаклан" в Париж, Франция. Тогава бяха извършени няколко нападения от ислямски екстремисти във френската столица, като най-голям брой жертви - 89 - бяха дадени при атаката от въоръжени радикалисти на лайва на бандата. Музиканти EAGLES OF DEATH METAL не пострадаха, но членове на техния екип бяха сред жертвите. Групата се върна в Париж през февруари 2016-а и "довърши" прекратения от инцидента концерт.

   Режисьор на "Eagles Of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)" е Colin Hanks, продуцирането е от "Live Nation Productions" и "Company Name". Това ще бъде първият филм финансиран и продуциран от промоутърската агенция "Live Nation".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mengele/FBI 5.11.2016 20:57:32 отговори + 0 0
Нямаше никаква терористична атака тогава,както и при Шарли Ебдо...И в двата дена в Париж се провеждаше учение при терористично нападение и това беше показано като нападения...Нямаше капка кръв и при двете т.н. нападения...Има видеа в тубата от Шарли Ебдо как "терориста" стреля с Калашников от метър по паднал полицай в главата му и немаше капка кръв...При такъв удар от такова разстояние главата му ще гръмне като диня...От втория "атентат",стрелба в кафенето,единия от случаите ,когато казах,че имало неколко убити...Пак се стеляше с Калашников от неколко метра ,хората си легнаха на пода пред кафенето и после си влезнаха в него....Всичко е пълна инсинуация...На самия концерт от над 400 човека нито едно видео да няма с тия"терористи"...Отвън пред залата имаше завити трупове,които от време на време надигаха глава да видят какво става...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".