Голяма сцена с видеостени за NIGHTWISH на "Varna Mega Rock"

23 мар 2018, 11:26 ч. 4311 / 6 2
пред./следв.

   На 18 и 19 август тази година ще се проведе първото издание на фестивала "Varna Mega Rock" под егидата на "Кметъла" Цонко Цонев. Големите хедлайнъри на събитието са финландските симфометъл величия NIGHTWISH. Освен тях ще гледаме APOCALYPTICAKAMELOT, Glenn Hughes с Б.Т.Р. и др. Мястото е пристанище "Варна", билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

    Както подобава на група от техния ранг, NIGHTWISH (както и изпълнителите преди тях) ще свирят на специална сцена. Съоръжението ще бъде с 15 метра ширина и 6 метра дължина. На него ще бъде разположен LED-екран, а от двете му страни ще има видеостени. Бандата планира и "разтърсващо" светлинно шоу, кристален звук и много пироефекти. 

   По-долу може да видите как изглежда същата сцена на друг концерт. Ето и пълната програма на фестивала:

18 август
KROSSFIRE
КИКИМОРА
KAMELOT
Glenn Hughes + Б.Т.Р.

19 август
BENDIDA
КОНКУРЕНТ
APOCALYPTICA
NIGHTWISH

 

още за:

Varna Mega Rock


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellrider 23.03.2018 14:43:41 отговори + 3 2
По-долу може да видите снимка на същата сжена от друг концерт,а тя е от концерта на U.F.O. в Каварна,където не виждаме нито LED екрани,нито видеостени...:Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

на мама умника 23.03.2018 15:00:46 + 5 1
Сцена и екрани са отделни елементи. И със и без екрани и стени една сцена си е една и съща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".