Joe Lynn Turner и др. отменят участието си на концерта "Rockin Bulgaria"

26 юли 2017, 11:02 ч. 6404 / 4 39
пред./следв.

   Преди броени минути на редакционната поща се получи писмо от Йоан Петев - българския тур-мениджър на легендарния вокалист Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE, Yngwie Malmsteen, BRAZEN ABOT и др.), в което се казва, че певецът отменя участиетието си на концерта, предвиден да се състои на 22 сепетмври на националния стадион "Васил Левски". Събитието, под надслов "Rockin Bulgaria" или "Rockin 100", би трябвало да събере 100 групи и над 800 музиканти, които да изпълят съвместно над 40 кавъра в продължение на шест часа. Инициативата е с благотворителна цел в подкрепа на фондация "Мами в нужда". Основен организатор е VIP Service Management "Нощни ангели", чиято дейност досега е била в сферата на сексуални екскурзии, както единствено WeRock.bg писа. Очаквайте скоро и ексклузивно интервю, което дадоха представители на организаторите по този повод, както и по повод планирания мегаконцерт.

   По-долу ще намерите изявлението на Joe Lynn Turner в оригинал. Освен това, участието си отменят и ПУШКИНГ КОМЮНИТИ, EASY DIZZY, ВОЛНАЯ СТАЯ и GEORGE GAKIS AND THE TRОUBLE MAKERS. Причина за отмяна на участията е невъзможност на организаторите да удовлетворят и покрият специфични изисквания на музикантите. Споменава се и че опитите нещата да бъдат изгладени са се провалили.


  Още на 14 юли D2 са съобщили на страницата си във "Фейсбук", че и те се отказват от участие в събитието. Според в-к "24 часа", причината е неспазване на условия в сключения договор.

 

Изявление на Joe Lynn Turner:

Without further notice, Legendary singer, Joe Lynn Turner, has officially withdrawn his participation from performing at the September 22, 2017, concert at the "Vasil Levski" National Stadium, Sofia, Bulgaria, due to specific contractual terms and conditions not being met and executed by the organizers of this event.

Although the organizer continues to advertise and sell tickets at the event where Joe Lynn Turner was scheduled to appear and perform along with guitarist, George Gakis; the promoter, as of this date (July 25, 2017), has failed to meet the specific terms and conditions outlined within the contract. Any attempts to resolve the situation have failed.

For any and all ticket refunds please contact organizers or request them at the ticket offices.

Turner, who was named the Cultural Ambassador In Bulgaria in 2015, is best known for being a member of the bands - Rainbow, Yngwie J. Malmsteen’s Rising Force, and Deep Purple beginning in the early 80s and well into the early 90s - has a long relationship with the people of Bulgaria.

Joe Lynn Turner is looking forward to the confirmed upcoming Bulgarian Tour in November, 2017 with the legendary band "Axat".

Sincerely, Joe Lynn Turner's management

 

Joe Lynn Turner live



Коментари   (39)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прост българин 29.07.2017 11:59:28 отговори + 4 2
Еха, тук става още по-интересно! То не бяха, оргии и гладиатори, а и на сцената излиза съвременният Пантуди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 29.07.2017 10:35:50 отговори + 1 5
И какво според теб трябва да следва ? Предполагам човека който управлява държавата в момента, Б.Б. хич не е бил мутра . Няма записи от него в медиите ли? Само мога да кажа мишката която пуска информацията, не се замисля , че само хора като мен могат да направят нещо в живота си , а той седи зад анонимността и мишкува . Заповядай излез с името си както аз правя ! Не ме е срам от това което съм правил в живота си защото един човек не може да се оплаче че е завлечен с пари от мен , Повечето неща които са писани за мен са журналистически измислици за да им се продават вестниците и да има четаемост. Освен това отдавна съм приключил с другия начин на живот . Търсите сензация ли? Ще има скоро съвсем нова информация покрай концерта и ударите под кръста . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 29.07.2017 15:38:58 + 3 1
По-скоро моето име е Хикс отколкото твоето Запознат

Журналистите са писали за тебе измислици? Колко журналисти си осъдил?

А един от осовните постулати на правото е, че престъпленията на другите не оправдават твоите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 29.07.2017 01:21:30 отговори + 0 2
До колкото четох продуцента се казва Иван Алексиев http://rockin.bg/page/intervyuta Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 29.07.2017 07:28:42 + 3 0
Запознат, запознат, колко да си запознат?

Данни от Търговски регистър:
ЕИК: 204172768
Фирма, правна форма: ВИП Сървис Мениджмънт Нощни Ангели Дружество с ограничена отговорност
Транслитерация: VIP Service Management Night Time Angels LTD
Дата на основаване: 21.07.2016 г.
Седалище и адрес на управление: Област София (столица), общ. Столична, гр. София, район Овча купел, п.код 1632, ЖК. Овча Купел, бул. Президент Линкълн 114
Статус: Действащ

Капитал:
Размер: 50 лв.
Внесен капитал: 50 лв.

Собственици:
Име: Мирослав Атанасов Танков, БЪЛГАРИЯ, ЕГН: 720621****, Съдружник
Дял: 25 лв.
Име: Иван Данчов Алексиев, БЪЛГАРИЯ, ЕГН: 900927****, Съдружник
Дял: 25 лв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Jack 28.07.2017 18:51:01 отговори + 4 1
Ето още информация за дейността на продуцента http://www.bgdnes.bg/Article/4795867
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виж ти каква стана 27.07.2017 20:48:58 отговори + 3 2
Който търси .намира!
http://paper.standartnews.com/archive/2001/06/02/thecountry/s3025_9.htm
Как се казваше продуцента???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ariel 27.07.2017 12:02:01 отговори + 6 1
JLT пише, че се ОТТЕГЛЯ от този концерт/withdrawn/, а не отменя. В случая отменяне и оттегляне имат различно значение- отменянето е за определен период, а оттеглянето е нежелание изобщо да има нещо общо с това събитие. Акъл и и цикъл не дойдат ли навреме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 26.07.2017 18:43:15 отговори + 21 2
Като стана въпрос за извънземния им сайт. Вижте какви "отзиви" сами са си написали. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.


Страхотно! Очакваме го с нетърпение да се наладим на уникалнот събитие което няма аналог в света!

Ехааааааа откога чакам едно такова мащабно събитие !

След като видях , че г-н Христо Димитров от ансамбъл Българе е режисьор и сценарист на концерта съм убеден , че събитието ще бъде уникално.

????? Ивайло Кицов???? имам страхотни спомени за една маса с много алкохол , мезета и жива музика .... Евала Ивчооооооо.

Аууууууу искам да участвам и азззззззззззззззззззз страхотно.... поздравления за начинанието , което съм сигурен , че няма аналог в света !

Момчета и момичета това задължително трябва да се гледа и слуша на живо !!!

Ееееееееееееееееееее доживяхме най накрая да гледаме нещо което не е копи - пейст от разните му рок фестивалчета.

Купих си 4 билета ...... няма кой да ме убеди , че съм направила лоша инвестиция !

Страхотно шоу ще бъде.... с моите приятели си закупихме вече 12 билета !

Ето това се казва рок концерт , а не разните им там знайни и незнайни Фънкевци да ми организират рок фестивалчета като това в Пловдив ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 26.07.2017 20:18:59 + 19 1
Отвратително жалка история. Еднаква неграмотна пунктуация във всички постове, еднаква стилистика на изреченията. Същата като на постовете във фейсбук, където коментарите са само на организаторите. Много на сериозно са се взели, а жалкото е, че смятат хората за балъци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 27.07.2017 08:51:14 + 18 1
Аз, като прочетох горните рецензии и толкова се впечатлих, че мигом си купих 30 билета и не съжалявам за инвестицията. Ще бъде направо без аналог или цифров еквивалент в известната ни вселена! Цял живот си мечтая да слушам 6 часа кавъри! Чух, че Сатаната си бил пуснал 2 дена неплатен отпуск за да дойде и той да се наслади на оргията. Бързайте обаче, защото вече билетите са на свършване!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 26.07.2017 16:37:57 отговори + 12 1
Без Джо, оргията просто няма да е същата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 26.07.2017 16:20:39 отговори + 23 0
Аз продължавам да апелирам, групите, цитирани от въпросния организатор във въпросното събитие, които имат ЛИЦЕ и ДОСТОЙНСТВО, да излязат и да кажат директно - да, има такова събитие, елате! Или - не, няма такова събитие, злоупотребява се с името ни. Не знам дали не им ли пука, но наистина големите от тях НЕ СА анонсирали такова участие по никакъв начин, за да поканят феновете си. Което е несериозно, при условие че ЕПИЗОД(например анонсират месеци преди събитието всяко свое участие, включително и тези пред 15 пияни мотористи на поляна до неизвестно село с 12 жители...
WEROCK, след като направихте първата крачка и показахте интернет-лицето на организатора, направете и втората - поискайте изявления от групите. Би трябвало да са горди да участват в нещо такова, и охотно да се изкажат по въпроса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 27.07.2017 18:59:26 + 1 3
Август месец се влиза в рекламна кампания , всички музиканти ще го направят не се притеснявай ;-) С клипове по телевизиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 26.07.2017 15:25:07 отговори + 24 1
И още от извънземния им сайт:

"Гладиатори" от българските клубове за смесени бойни изкуства (Mixed Martial Arts, MMA) ще излязат на терена на Националния стадион "Васил Левски" като част от сценария на рок концерта Rock in Bulgaria на 22 септември. Разделени по двойки в специални клетки, бойците ще покажат изкуството си в класическите техники пред 50 000 фенове на рока."

50 000... Повече отколкото имаше на Металика, на същия стадион. Тези са големи! Поклон!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хирург 26.07.2017 16:04:07 + 16 0
Не се сещам за други организатори, които да са казвали колко хора ще има предварително 2 месеца преди концерт освен, ако не са го разпродали. Или ако не са Юзбаши........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 26.07.2017 16:23:16 + 10 0
Според мен тези цифри се размятат заради евентуалните рекламодатели. Макар че ако събитието е реално, рекламодателите би трябвало отдавна да са ясни.
Има нещо силно миризливо, да видим какво ще излезе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.07.2017 16:52:17 + 11 1
Еха, Масимус, Максимус, Максимус, тия яко се вживяват в древен Рим!
Може ли и публиката да вземе участие, ако не в оргиите, поне в кютека?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 26.07.2017 14:33:13 отговори + 20 1
Oрганизаторите пуснали съобщение на сайта на събитието: "За голямо съжаление се налага да ви съобщим , че не успяхме да постигнем договореност с импресариото на Джо Лин Търнър и за сега той отпада от участие в концерта.На негово място ще застане друг още по известнен хардлайнер и съвсем скоро ще имате повече информация ."
Правописа и пунктуацията са запазени.
Некадърна работа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 26.07.2017 15:15:57 + 17 0
Хардлайнер е велико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 26.07.2017 20:23:57 + 16 0
На страницата във ФБ, в един от първите постове, в които обявяват някои от групите са изполвали два пъти думата АУТСАЙДЕР, вместо хедлайнър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 26.07.2017 14:20:03 отговори + 20 1
Докога ще се котират такива халтури наоколо. Един поглед във фб страницата на събитието и ти става ясно, че става въпрос за евтина измама. Визиите са трагични, кастът е плачевен. Толкова ли неграмотни, безпросветни и тъпи са хората, които изобщо се хващат на такива партенки. Камон, бе, не сме 1997 от 20 години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 26.07.2017 13:32:33 отговори + 21 1
Хаха, група Аксат ("Axat" в новината) са култ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.07.2017 12:09:41 отговори + 14 2
Ще изтърве оргията и после ще се пука от яд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СМУТаняк 26.07.2017 11:33:37 отговори + 14 3
Абе като гледам че организаторите са замесени в сексуални партита се замислям дали "специфичните условия" не са били "Ела, Джо, ще ти платим 10 бона, ама преди това трябва да те опънем." Евала на човека, че му се свиди халката ако е така, де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Запознат 26.07.2017 11:33:05 отговори + 3 15
Интересно четиво , утре предполагам във вестник Уйкенд ще има какво да се чете ;-) Всички постове преди моя са писани от един и същи човек който е алчен алчен алчен но овече в утрешния Уйкенд :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хирург 26.07.2017 13:44:09 + 9 1
И постовете след тебе ли са писани от един човек?
И твоят ли? По-точно всички постове тук са писани от един човек - ти?
И аз сега говоря сам със себе си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 30.07.2017 12:03:42 + 0 0
Тук влизат интелигентни хора, не рекламирайте тоалетната хартия, която се продава под формата на вестник по будките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джон Лий 26.07.2017 11:22:16 отговори + 18 0
Нямаше ли кой още в началото да го светне, че това "събитие" е измама? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хирург 26.07.2017 11:17:09 отговори + 20 2
2 месеца преди концерта не му изпълнили условията. Не виждам какви други условия може да са това освен за хонорар както и някакво авансово плащане. Не мисля, че хонорара на Джоката, който свири по селца и паланки е баснословен. Я има 1000 евро я няма. Та хората, които ще напълнят стадиона и ще накарат 800 души да свирят заедно не мога да се оправят с хонорара само на Джо Лин. Плюс няколко световно неизвестни руски бандички. Очен хорошо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 26.07.2017 14:15:33 + 3 13
За твое сведение хонорара на Джо специално за този концерт бе 5 цифрена сума на която първото число започваше с цифрата 6 ..... има какво да се прочете в утрешния в. Уйкенд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.07.2017 20:24:42 + 8 2
Петцифрената сума в зимбабвийски долари ли е?
https://bg.wikipedia.org/wiki/Зимбабвийски_долар
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 27.07.2017 16:29:34 + 2 4
хммм интересно четиво http://rockin.bg/page/intervyuta Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незапознат 27.07.2017 21:58:10 + 3 0
"Интересно" четиво за изключително неграмотни олигофрени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 30.07.2017 12:41:37 + 4 1
Да, запознат, интересно четиво.
Някакво хлапе деветдесети набор от шест години насам организира елитен клуб, който променя съдбата на цял свят - негови думи - и в който годишната такса е двайсет хиляди евро. Лол, и мармотът завива шоколада в целофан. Кого точно си мислиш, че впечатляваш с тия глупости?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 30.07.2017 16:52:20 + 1 2
Ти от цялото интервю само това ли успя да прочетеш? Не вникна в основите на интервюто колко как и защо се опитва да се попречи на проекта Rockin Bulgaria . Изобщо не си наясно хлапе ли е какво е ... хейтър без покритие си ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 30.07.2017 21:10:16 + 3 1
Предвид нивото на грамотност на целия текст, и това, което прочетох, е твърде много. Ако искате да се покажете като успешни в дейността си, отделете малко парички за редактор и коректор, егати. Нали променяте света? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ebasi 26.07.2017 11:10:42 отговори + 1 21
Тоя може ли да има по-голям бастун в **** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 26.07.2017 11:08:26 отговори + 30 0
Не е възможно! Това е супер изненада!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".