"Rockin Bulgaria" започва от нулата

30 авг 2017, 14:10 ч. 6477 / 8 9
пред./следв.

   Остават 24 дни до "мега рок събитието на 2017 година", на което "800 музиканти от 100 рок групи ще се слеят в една рок банда". Продължаваме да следим развитието около ставащия все по-хипотетичен концерт "Rockin Bulgaria", който трябва да се проведе на 22 септември на националния стадион "Васил Левски". Очаква се 50 000 души да дадат между 75 и 150 лв. за билети (с благотворителна кауза), за да гледат над 40 кавъра, изпълнени едновременно от 800 музиканти с много съпътстващи атракции. Цитираме: "Сцената ще бъде теренът на стадиона. По време на концерта ще бъде спуснат гигантски транспарант, на който всеки от участниците ще нарисува едно детско лице и ще се подпише. Това ще е най-големият поп-арт, създаван някога. Концертът ще бъде открит със 100 мотора от мото клуб, които ще направят една обиколка на терена и ще изфорсират двигателите. Предвидени са двама водещи на концерта. Диригентът ще разпредели музикантите по секции. Закриването на концерта ще бъде с фойерверки и лазерни ефекти."

   Около "Rockin Bulgaria" се шуми малко или много от два-три месеца. Доскоро в събитието бяха замесени хора като Нелко Коларов, Ивайло Кицов, режисьорът на ансамбъл "Българе" Христо Димитров и др. Бяха анонсирани имената на 37 групи и изпълнители, сред които имаше и доста известни формации и музиканти. В рамките на едно денонощие обаче "Rockin Bulgaria" буквално се "рестартира". На сайта rockin.bg вече не присъства нито едно от горепосочените имена, премахнат е и списъкът с банди. Новото съобщение е, че "актуализираният пълен списък на групите" ще се появи на 5 септември. Липсват и редица други бомбастични анонси, които можеха да бъдат видени до вчера. Във "Фейсбук" преди два дни е съобщено, че Симфоничният оркестър на БНР няма да участва в концерта. На негово място ще "свири друг голям симфоничен оркестър, за който ще дадем информация след финализиране на преговорите и подписан договор". Вместо с наближаването на 22 септември проектът да придобива все повече форма и заприличва на нещо истинско, от днес, 30 август (!!!), той започва почти от нулата. Е, ако наистина към края на юли са продадени 10 000 билета, това е един "летящ рестарт". А дано, ама надали......

 

още за:

Rockin Bulgaria


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милко Стоянов (еx-Ритъм, м 12.09.2017 14:22:08 отговори + 2 1
Ама там дори няма българи, които МОГАТ ДА ПИШАТ ГРАМОТНО... "Специално участие ще вземат и „Танцови ансамбли “, които ще играят в специални костюми на рок музиката. Всички музиканти, заедно с оркестрантите от симфоничен оркестър..."
Звучи като Гугъл транслейт, а пределите на идиотизма само будят все по-силен клиничен интерес...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 31.08.2017 01:18:38 отговори + 3 0
Вече го канцелираха. Да видим кой ще може да си вземе парите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 31.08.2017 09:09:08 + 5 0
Ако някой изобщо е давал пари за билет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

умник 30.08.2017 23:42:43 отговори + 7 0
Представям си как 100 мотора скапват настилката на пътеките на стадиона или още по-лошо - тревата на терена. 3 дни преди официален мач. То и 3 месеца след това да няма мач не мисля, че от стадиона биха го позволили.

Иначе ще си купя билет от 150 лв да видя как изфорсирват двигателите и как диригента разделя участниците на секции. Ей това е черешката на тортата. Диригентът да раздели участниците на секции. Невиждано и нечувано.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трака - Трак 30.08.2017 15:58:40 отговори + 6 1
На 21 септември е концерта на Arch Enemy! Това и да се случи ще е И без мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дъската 30.08.2017 15:17:24 отговори + 15 5
Просто не разбирам защо всеки ден се занимавате с тази партенка, то е ясно цялото
събитие е едно голямо нищо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


умник 30.08.2017 19:26:02 + 11 1
Че нали, ако никой не пише за измамниците те много по-често и в по-големи размери ще мамят хората.
По БНТ казаха, че единият от съдружницитие е с 6 присъди. Те как биха разбрали, ако никой не се е занимавал с него? Идва при тебе измамник и ти предлага нещо. Ти търсиш в нета - нищо не намираш (щото никой не се е занимавал с измамите му) и му се връзваш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 30.08.2017 14:45:48 отговори + 11 3
Хасан към Айшето:
-Айше а дано си девствена
Айше:
-А дано на на дали
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нощен ангел 30.08.2017 15:09:34 + 15 1
Точно като за организатори на секс круизи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".